Raikkonen: “Aracımızı Artık Daha İyi Tanıyoruz”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, İspanya GP öncesinde önceki yarışlara göre daha iyi bir antrenman geçirmesinin ardından umutlu olduğunu söyledi.

Şu ana kadar Ferrari’de bekleneni veremeyen Raikkonen, bugün gerçekleştirilen 2. antrenman seansında takım arkadaşının hemen arkasında yer aldı.

Raikkonen “Sezona zorlu bir başlangıç yaptık bu yüzden bu durumu düzeltmek için gerekenleri yapmalıyız. Kolay bir görev değil ancak çok daha iyi iş çıkarabileceğimizden eminim.”

“Çin’de bir çok küçük şey yarış soncunu etkiledi ve orada ilk antrenman seansına katılabilseydim sorunu daha kısa sürede anlayabilirdik.”

“Öyle olmayınca hafta sonunun geride kalan bölümü zor geçti. Ancak ne olduğunu biliyoruz. Şu ana kadar, bu sene sene çok düz geçmedi ancak umarım durum tersine döner. Oraya ulaşacağımızdan eminim ancak soru bunun ne zaman olacağı. Umarım çok sürmez.”

“Sıkı çalışıyoruz ve aracı her yarışta geliştirdik. Çok küçük şey bile mesela aracın kontrolü gibi şeylerde büyük fark yaratabilir.”

“Artık aracımızı daha iyi anlıyoruz ancak diğerleri de zorlamaya devam ediyor. Umarım bazı yarışlarda öndekilerle mücadele edebiliriz.”

“Burada iyi sonuçlar almak hayatı kolaylaştırır ancak burada iyi sonuç almak, tüm senenin tamamen değişeceği anlamına gelmez.”

“Aracımızı istediğimiz gibi çalıştırırsak istediğimiz sonuçları alabiliriz. Önemli olan temiz bir hafta sonu geçirmek.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: “Aracımızı Artık Daha İyi Tanıyoruz”” için 2 yanıt

  1. Şu ana kadar Ferrari’de bekleneni veremeyen Raikkonen. benim sorum kimi mi yoksa ferrari mi bekleneni veremedi simdiye kadar ??? ama bazi alonso fanlari cevaplamasin.

  2. İnşallah bi’ 3-4 görürüz Ferrari’den. 1-2 hayal zaten. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir