Hülkenberg: Gelişmemiz Mümkün

yazar:

kategori:

İspanya GP’sinin ilk iki antrenman seansı sonunda Force India’dan olumlu söylemler geliyor.

100 tur atarak üretken bir gün geçiren takım hiçbir önemli vakit kaybı yaşamadı ve güncellemelerinin bir kısmını deneyebildi.

Hülkenberg lastiklerin soru işareti olduğuna değinirken aracın performansından memnun olduğunu söyledi.

“Genel olarak olumlu bir gündü ve iki seanstan beklediğimiz verileri elde edebildik. Biraz daha performans bulmak için çalışmamız gereken noktalar var, ancak gelişebilecek potansiyele sahibiz. Bu pist çok fazla mücadele gerektiriyor ve fazladan tutunma sağlayabilmek anahtar nokta olacak. Burada aşınma çok fazla, geçtiğimiz yılki dört pit stoplu bir yarıştı ve bu sezon da lastikler üzerindeki isteklerin çok fazla olmasını bekliyorum.”

Takım patronu Robert Fernley de günü olumlu kapattıklarını söyledi ve güncellemeler hakkında konuştu.

“Sabah seansında bazı güncellemelerimizi deneyebildik ve sonuçlardan memnun kaldık. Bu yüzden bu parçaları ikinci antrenmanda da kullanmaya devam ettik. Öğleden sonrası çok sıcaktı ve bu da tutuş bulmayı çok zorlaştırdı. Ancak performansımızı geliştirmek için çalışmamız gereken alanları belirledik ve bu verileri işleyerek gelişim sağlamayı hedefliyoruz. Uzun sürüşlerimiz rakiplerimize göre iyi görünüyor, bu yüzden aracımızın dengesi hakkında bunu temel alabiliriz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir