Fry: “Programımız Sorunsuz Şekilde Tamamlandı”

yazar:

kategori:

Pat Fry, Ferrari’nin İspanya GP’sindeki ilk gün programının sorunsuz şekilde tamamlandığını söyledi.

“Bugün güncellemelere odaklı bir programımız vardı. Çoğunlukla ilk oturumda işlerimizi zorlaştıran çok kötü pist koşullarına rağmen sorunsuz şekilde günü tamamladık”

“Sabah çeşitli areo parçalar ile çalışmalar yaptık. Öğleden sonra ise ise her iki lastik türünü de karşılaştırma fırsatımız oldu. Özellikle sert lastiklerde kötü bir yol tutuş vardı. Aracı kontrol etmek gerçekten çok zordu. Ancak bu durum takımların çoğu için böyleydi”

“İki araç arasında bölünmüş işten toplanan verileri anlamak için gece boyunca çalışacağız. Bugün rakiplerimiz güçlü olduklarını kanıtladı. Bizde mümkün olduğunda çok çalışarak sıralama turu ve yarış için hazır olmalıyız”


Yorumlar

“Fry: “Programımız Sorunsuz Şekilde Tamamlandı”” için 4 yanıt

  1. Sen de beni geçtin Fry. Küfür yemede sen ve ben rekora oynuyoruz. Bana mı çektin anasını satayım? ☺

  2. Hani nerde güncelleme ben göremiyorum araç hala aynı ön kanat bile aynı 3 hafta ne yaptınız siz ya yattınız paso araçla devasa bir değişim beklerken sizler ne yaptınız harbi içten bile değil bunlarda yarın kazanma tutkusu yok arkadaş bunların hepsini kovacaksın iş yapan adam yok birde geçen sene ror bryne nin 2014 aracını yapacak diyorlardı gördük ne halde araç resmen berbat durumda bu sene mercedesin arkadaşlar Ferrari 2013 den daha berbat durumda bu yönetim değişmedikce Ferrari eski sezonlarını çok arar.

  3. Bu adamın artık gereksiz konuşmasından bıktım.Domenicaliden sonra bu gereksizin de defolması lazım.

  4. ön göbekte yaptıkları güncelleme geri kaldırılmış, delikli somunlar yok ama büyük hava girişleri hala aynı duruyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir