Caterham’da Mark Smith ile Yollar Ayrıldı

yazar:

kategori:

Caterham, teknik direktörü Mark Smith ile yolların ayrıldığını açıkladı. Takım aracın performansını geliştirmek adına “teknik komite” kuracak.

Eski performans yetkilisi John Iley, eski yönetici Jody Egginton ve baş mühendis Gerry Hughes’tan oluşan komite takım şefi Cyril Abiteboul’a doğrudan rapor verecek.

Iley artık aracın tasarım ve üretim başkanı olurken, performans mühendisliğine Eggintton getirildi. Gerry Hughes takım içerisinde baş mühendislik görevini üstlenecek.

Abiteboul 2011’den beri kadroda olan Smith ile yollarını ayırmanın takım için zor bir karar olduğunu itiraf etti.

“Açıkçası Mark gibi biri ile yollarımızı ayırmak bizim için zor bir karardı.  Ama doğru yolu bulmak ve performansımızı geliştirmek için teknik bir komite oluşturmanın önemli olduğunu düşündük. Yeni bir yapılanmaya ihtiyacımız vardı”

“Geçen yıl fabrikamıza yeni yatırımlar yapmıştık. Aerodinamik gelişim bölümünde ciddi geliştirmeler gerçekleştirdik. Yeni üç uzman ile birlikte artık daha deneyimli bir ekibimiz var. Tutku ve özveri bize yardımcı olmaya devam ediyor”

“Hissedarlarımızdan bize tam destek var. Personel ve ortaklarımız John, Jody ve Gerry ile gelişebileceğimize inanıyor. Onlar bizim ileriye gitmemiz sağlayacak doğru insanlar”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir