Williams Pilotları Karmaşık Duygular İçinde

yazar:

kategori:

Williams pilotları Valtteri Bottas ve Felipe Massa sıralama seansının ardından farklı hislere sahipler.

Bottas gridde ikinci sıraya yerleşirken Massa ise ciddi bir hata yaptı ve ancak sekizinci olabildi.

Bottas: “Kendime çok güvenmeliydim, ancak her şey bir araya geldi ve iyi bir tur atmayı başardım. Üçüncü antrenmandan sonra biraz ayar değişikliği yaptık ve çok iyi çalıştılar. Bu değişiklikler yarışta çok daha fazla etkili olacak.”

“Burada sıralamalar çok önemli, çünkü geçiş yapmak çok zor. Mercedes’in arkasında yakın bir yarış olacak ve yarın için sabırsızlanıyorum.”

Massa ise günü memnun kapatmadığını söyledi.

“Bugün attığım turdan dolayı hayal kırıklığı yaşıyorum. 10. virajda frenajdan sonra arkayı kaybettim. Araçla ilgili değildi, benim hatamdı.”

“Seansın geri kalanında gerçekten iyiydim, ancak gerçekten gerektiği anda bunu yapamadım. Yarınki yarış uzun olacak ve aracın iyi bir potansiyeli var. Yapmam gereken çok iş olacak.”


Yorumlar

“Williams Pilotları Karmaşık Duygular İçinde” için 2 yanıt

  1. Williams ve Massa için bi hafta araçta ya da pit duvarında sorun çıkıyorsa diğer hafta Massa’da sorun çıkıyor hem takım hem Massa’nın hatasız olduğu bir hafta sonu bekliyorum bu yıl gelir umarım tabii söylemeden geçmemek gerek iki kez de yarış içinde temas oldu ikisinde de Massa’nın suçu yoktu ona temas eden pilotlardaydı hata

  2. Hadi bakalım,yarın affettir kendini bize. Bottas a da başarılar dilerim, inşallah istikrarlı bir yarış çıkartır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir