Gutierrez: “Yapabileceğimin En İyisiydi”

yazar:

kategori:

Esteban Gutierrez, 14. sırada bitirdiği sıralama turlarının elde edebileceği en iyi sonuç olduğunu söyledi.

“Bugün elde edebileceğimiz maksimum sonuç buydu. Dün yaşadığımız zorlukları göz önüne aldığımızda, ekip aracı geliştirebilmek için mükemmel bir iş yaptı”

“Kesinlikle çözmemiz gereken sounlar var. Ama rekabete yakın olmak bizi motive ediyor. Açıkçası biz bugün elde ettiğimiz sonuçtan tamamen memnun değiliz. Ama biraz daha çalışma ile birlikte ilk on içerisinde yer alabiliriz”

“Yarın için pistin oldukça sıcak olmasını bekliyoruz. Lastikler bu koşullar altında zorlanacak. Her zaman olduğu gibi elimizden geleni yapacağız”

Son bölüme kalamayan Adrian Sutil ise lastik sorunu yaşadığını söyledi.

“Bu kesinlikle umduğum sonuç değildi. Bugün yanlış yönde çalıştık. Üçüncü antrenman seansında doğru lastik sıcaklığını yakalamak için mücadele ettim. Ama sıralama turlarında tam tersiydi. Lastikler çok ısınıyordu. Pite döndüm ve ayarları değiştirmeye çalıştık. Ancak yapabileceğimiz şeyler sınırlıydı”

“Hala iyi bir hıza sahip olduğumuzu düşünüyorum. Yarışa gerilerden başlıyor olsakta bugün çok şey öğrendim”

“Yaşadığım bu sorunun bize tur başına yaklaşık bir saniye kaybettiğirdiğini düşünüyorum. Daha yukarılardan başlama şansını kaçırdık. Herşeye rağmen iyimserim. Yarışta olmak istediğimiz yerde olabilmek için elimden geleni yapacağım”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir