Ricciardo Lastik Kullanımına Güveniyor

yazar:

kategori: ,

Daniel Ricciardo Red Bull Racing’in Mercedes ile olan farkı kapatmak için daha yapacak çok işleri olduğunu kabul ederken İspanya GP’si için pes etmiş değil.

Vettel haftasonu boyunca sorun yaşarken şampiyon takımı Ricciardo’nun tek başına göğüslemesi gerekiyor.

Ricciardo tek turda yavaş kalsalar da uzun sürüşlerdeki performansına güveniyor.

“Bence yine ‘geri kalanların en iyisi’ olabiliriz, ancak bu yine de yeterli olmayacak. Halen bir saniye gerideyiz. Turumun çok kötü olmadığını düşünüyorum, ancak daha küçük bir fark bekliyordum.”

“Olumlu olan şey açık şekilde üçüncü olmamız. Dördüncülükle güzel bir farka sahibiz ancak ilk iki sıraya yakınlaşmak istiyoruz. Yarışta farklı bir strateji ile bile tur başına bir saniye kazanmak çok zor olacak, ancak bunu yapmaya çalışacağız.”

“Yarın savaşmak istiyoruz ve en azından podyumda olmak istiyoruz. Plan iyi bir kalkışla birlikte Lewis ve Nico’yu avlamak. Dünkü sürüşlerimiz iyiydi, bence lastikleri daha uzun kullanabiliriz. Eğer yarışta iki pit stretejisi işlemezse biz hala bunu yapabiliyor olacağız. İlk turdan itibaren dikkatli çalışmalı ve savaşmalıyız.”


Yorumlar

“Ricciardo Lastik Kullanımına Güveniyor” için 6 yanıt

  1. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Vasatı bile bulamadı performansı,Bottas’ı o kadar kovaladın geçemedin bir türlü,ayrıca Riccardo çaylak pilot değil bunu gözden kaçırıyorsunuz sürekli.Sanki o çaylak gelip Vettel’i geçiyor imajı oluşturuyorsunuz kasıtlı olarak.Riccardo aynı araç ile Vettel’i geçti lakin gördük Mercedes motorlu araçlara geçemedi,ama tam tersini Vettel yaptı.Demekki acele etmeyeceğiz.

  2. Plan iyi bir kalkışla birlikte Lewis ve Nico’yu avlamak.

    Onlar bir hata yapmazlarsa öyle bişey olmaz da, farzet ki oldu ve onların önündesin ;
    Sen onları boşver dostum, en çok 5~6 viraj sonra yine önünde olurlar. Sen 3.lüğe odaklan ve iyi bir iş çıkar 😉

    1. Onur Gentas avatarı

      Güzel ve gerçekçi bir yorum. Yanlış yere odaklanırsan bastan kaybedersin.

  3. Riccardo Vettelin karizmasına reset çektin ha. Adam aracını bozdu rezil olmamak için 🙂

    1. Bi bitmediniz arkadaş ya.
      Aracını bozmuş (!)

  4. sezona güzel başladı, çaylak sürüşü yok, tabi altında rbr var, bunuda göz ardı etmemek lazım, bana kalırsa rbr ricciardo ile devam edecek, ilerki sezonlara, vettel büyük ihtimal Ferrari ye geçer, geçmişte webber in başına gelenler, bu sezon vettel in başına geliyor, manidar olaylar anlayana tabiki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir