Mercedes Alonso İddialarını Yalanladı

Mercedes, Fernando Alonso ile ilgilenmediklerini açıkladı.

Barcelona padoğunda dolaşan söylentilere göre, Brackley merkezli takım gelecek yıl için Fernando Alonso ile ilgileniyor.

Söylentilerde Ferrari ile sözleşmesi bulunan Alonso’nun da Mercedes’e gitmek isteyebileceği ifade edildi.

Fakat Mercedes’ten Niki Lauda bu söylentilerin “saçmalıktan ibaret” olduğunu söyledi.

Mercedes takım patronu Toto Wolff ise “Biz uzun vadeli düşünüyoruz. Söylentiler doğru değil”

Bu açıklama ile birlikte Alonso’ya Mercedes kapıları kapanmış gibi görünüyor.

 


Yorumlar

“Mercedes Alonso İddialarını Yalanladı” için 6 yanıt

  1. 2007 hadisesinden sonra Alonso nun takımdan ayrılma isteğini onaylayan büyük ortak Mercedes dir.Yoksa… Ron Dennis dahi Alonso yu bırakmak istememişdir.2008 de Kovalinen in Alonso yu geçtiiğnde Dennis in kol hareketi çektiğini pek çoğumuz biliriz. Diğer bir deyimle Alonso nun Dennis etkisinin arttığı McLaren e gitme olasılığının dahi olmayabileceğidir.Mercedes le anlaşma ihtimali olabilecel pilot Alonso dan daha çok Vettel olabilir ki diğer seçenekler sadece varsayımdır.Benimde şansızlığım Hamilton yada Vettel gibi pilotları sevmeyen bir Mercedes taraftarı olmamdır.

    McLaren in yeni oluşumunda Sennaya benzeme adına McLaren e dönecek isim Alonso dan farklı başka bir isim daha var hatta o isim daha çok yakındır ki Withmarsh ın gidişi bunu destekliyor gibi.Withmarsh kalsaydı Alonso olabilirdi ama gittiğine göre Hamilton daha yakın bir isimdir.Bouilier-Alonso çalışmasının dahi zıt olduğunu çok isim biliyor.Hamilton-McLaren, Vettel-Mercedes , RedBull-???. Adrian Newey in Ferrari ye geçmesi çok zor çünkü İtalyanları sevmiyorlar.Eşinin üçüncü dünya ülkesi olarak adlandırdığı bir memleketde insani yardıma gitme heveslerinin olmayacağı açıkdır.

    Mercedes ,Alonso ya uzak bir takımken onu transfer etme düşüncesi dahi komik düşer.

  2. Alonso yeni sezonda ya mclaren honda ya gider ya da ferrari de kalır. Başka bir ihtimal yok bana göre. Yanlız turuncu mclarende alonsoyu izlemekte zevkli olur ha.

  3. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

  4. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Arkadaşlar,bu video ve parça hakkında ne düşünüyorsunuz?Yasallığı hakkında bir bilgisi olan var mı?Vettel’in hareketli sidepod vanası olarak geçiyor.Yani hareketli aerodinamik parça statüsünde mi yoksa değil mi?

    1. Video eklenmemiş ama sanırım Vettel’in aracında sol tarafta yukarı kalkan şeyden bahsediyorsun. ScarbsF1 onun kırık olduğunu söylemişti.

      1. Yarış başlamadan önce Serhan Acar da Vettel’in süspansiyonlarından birinin kırık olduğunu söylemişti zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir