Montezemolo, Mattiacci’nin Düşük Profilli Başlangıcını Savundu

yazar:

kategori:

Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, Ferrari’nin Takım Patronu olarak padokta düşük profilli başlangıç yapan Marco Mattiacci’yi savundu.

Formula 1 konusunda pek bilgili olmayan Mattiacci, takımın başına getirilmesinden bu yana sporu anlamaya ve takımı tanımaya çalışıyor.

Montezemolo “O çalışıyor ve gözlemliyor. Durumumuzdan memnun değilim. Takıma ve daha yeni gelen Mattiacci’ye yakın olmak istiyorum.”

“Jean Todt, 1992’de Ferrari’ye geldiğinde de 4-5 ay aynısı olmuştu çünkü o da uzman değildi. Şimdi yine aynısını yapmak istiyorum.” dedi.

Padoktaki görüşlere göre Mattiacci, şu ana kadar Kimi Raikkonen’e daha yakın göründü.

Buna karşı Alonso da Mattiacci’yi destekler açıklama yaptı. Alonso “Marco’nun çok az yarış deneyimi var ancak yönetim açısından oldukça deneyimli. O dinliyor ve mümkün olduğu kadar kısa sürede öğreniyor. Tüm alanlarda yardımcı olmak için toplantılar yaptık. Herkesi dinlemek istiyor.”

“Mühendis olmak istediğini sanmıyorum ancak öncelikleri zamanını değerlendirip kararlar vermek. Daha fazla zamana ihtiyacı var.” dedi.


Yorumlar

“Montezemolo, Mattiacci’nin Düşük Profilli Başlangıcını Savundu” için 3 yanıt

  1. Lomen Milor avatarı

    Kolpaçinolar Ailesi..

    Bugün gördük neyin ne olduğunu! Yatacak yeriniz yok Kimi’ye yaptığınız şeyden sonra!

  2. Muammer UYAR avatarı

    “Mattiaci şu ana kadar Raikonen e daha yakın göründü” ne göründü? Kime göründü? Basın Ferrari nin etini kemiğini sonuna kadar sömürmeyi çok seviyor

  3. Ecclestone Ve Sen Ölsenizde Kurtulsak .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir