Mercedes İspanya Testinde ‘Megafon’ Tarzı Egzozu Test Edecek

yazar:

kategori:

Mercedes takımı, İspanya testlerinde yeni turbo motorlu araçlardan daha yüksek ses çıkarma çalışmaları kapsamında megafon egzozu test edecek.

Bu hafta içerisinde ikinci sezon içi testi İspanya’da gerçekleştirilecek.

Herkesin yeni parçalar deneyeceği İspanya’da Mercedes’te bazı yeni parçalar deneyecek ve o parçalardan birisi de “megafon” tipi egzoz olacak.

Mercedes’ten Toto Wolff “Eminim herkes megafon tarzı egzozdan nasıl bir ses çıkacağını merak ediyor” açıklamasını yaptı.

Renault’tan Rob White ise yeni tip motorlardan memnun olduklarını açıkladı.


Yorumlar

“Mercedes İspanya Testinde ‘Megafon’ Tarzı Egzozu Test Edecek” için 6 yanıt

  1. testler ne zaman baslıyor kı

    1. Sabah başladı Kimi ve Vergne yolda kalmış fotolara burdan bakabilirsiniz net değil ama idare eder

      http://www.sutton-images.com/searchresult.asp?search=F16324a&page=1

  2. apotosaurus avatarı

    Ses olayını çok abarttılar. 2 araç yan yana giderken hangi ses kime ait onu ayırt edemiyoruz. Ben araba kullanırken müzik açmayan biri olarak söylüyorum bunu kimse motor sesinden benden daha çok zevk alamaz ama F1 de bu konu dert ediliyor. Fizik kuralları açısından kusursuz bir motor yapıldığını düşünürsek sürtünmeydi ateşlemeydi hiç ses çıkmaz ama motor kusursuz o zamanda ses olsun diye düdük mü takacaklar.

  3. Konunun dışında yazacağımı belirterek girmek isterim.

    Ses vs bunları değerlendirmeyi geçerek, şu aracın içinde Michael Schumacher’i ne kadar çok görmek isterdim anlatamam. İnsanın içinde hani bir ukte kalır ya, çok istersin olmalı dersin, bu durum hayatın boyunca bir soru işareti olarak kalır ve zihnini kurcalar. Fakat bir imkansızlık olarak kalıverir. Bu bir imkansızlıktır ! dediğinde kendinle ve gerçeklikle yüzleşirsin …

    Yapacaklarını ancak tahmin etmekle kalırsın, bu durumda bir sonuca ulaşamazsın ve hayatın bu konu üzerinde hiç bir zaman sonuca ulaşamayacağınla kalıverir. Tıpkı Büyük Efsane Senna’nın ”Ölmeseydi neler yapardı ?” sorusu gibi.

    Mercedes ve Hamilton her kazandıkları yarış sonrası benim benliğimde ve belleğimde ”Schumacher” ismini canlandırmakta. Her zafer bana sevincin yanından en büyük etkide burukluk yaşatıyor.

    Hayat böyle, şuan zikrettiğim konu Formula 1’i kapsıyor olsa da, esasen insan hayatını kapsamakta.

    Uyan Efsane. Uyan ve o sempatik ifadeni, suratını bizlere tekrar göster. Canını dişine takarak mücadele eden bir pilot gibi olmayacak ama, kazanmak için elinden geleni yapmaya çalışan bir patron olabileceksin.

    Bizi bu lütuftan eksik etme.

    1. Sevgili Umut_Bg Çok değerli Michael 91 yarış 68 pole kazanarak zaten rakipsiz. Artık gençlerinde kendilerini göstermesi gerek değil mi ? Ayrıca Hamilton gerçek bir Mercedes pilotudur alt klasmanlardan beri Mercedes ile bağlantısı var Mercedes motoru ile yarışıp en çok pole ve yarış zaferi de şuan gridde ona ait

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir