Sauber Van Der Garde’den Etkilenmiş!

yazar:

kategori:

Sauber takım patronu Monisha Kaltenborn, Giedo Van der Garde’nin performansının oldukça etkilendiklerini dile getirdi.

Caterham ile geçen sezon F1’de mücadele eden Giedo Van der Garde, bu yılın başında koltuksuz kalmış ve Sauber ile test pilotluğu konusunda anlaşmaya varmıştı.

Van der Garde sırasıyla Bahreyn, Çin ve İspanya GP’lerinin ilk antrenman seansında Sauber C33’ün direksiyonuna geçti. Hollandalı pilot ayrıca takım ile Barcelona testlerinin ilk gününde de piste çıktı.

Sauber takım patronu Monisha Kaltenborn, Van Der Garde’den etkilendiğini dile getirdi.

“Giedo’nun takıma adapte olma yolundan oldukça etkilendim. Onun araçtaki olumlu tutumu, bir önceki yıla kıyasla temel olarak farklı olduğu bir sezonda çok önemli”

“O hızlı yeni araca ve yeni sistemlere adapte olmayı başardı. Kendisini kısa sürede geliştirmeye başladı ve araçta kendini oldukça rahat hissediyor”

“Açıkçası geri bildirim konusunda çok iyi. Bu aracın gelişimi üzerinde çalışan mühendisleririmiz için oldukça iyi bir haber. Herkes onun bu hoş sürprizinden memnun”

Kaltenborn Hollandalı pilotun gelecek yıl Sauber’in yarış koltuğunda olma şansı için “Onun bu yılki araç deneyimine ve sonuçlara göre karar vereceğiz. Herşey nasıl gidiyor izlememek gerekiyor. Şuan için birşey söylemek çok güç” açıklamasını yaptı.


Yorumlar

“Sauber Van Der Garde’den Etkilenmiş!” için bir yanıt

  1. Sponsorluk parasından etkilenmişlerdir bence 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir