Mattiacci: “Hemen Bir Vites Yükseltmeliyiz”

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Marco Mattiacci, Ferrari adına başarısız geçen İspanya GP’sinin ardından aracı “bir vites” yükseltmeleri gerektiğini söyledi.

Ferrari İspanya GP’si hafta sonu boyunca Mercedes’e oranla geride kalmış ve yarış içerisinde Raikkonen ile yarışı 1 tur geride tamamlamışlardı. Takımın diğeri pilotu Alonso ise liderin bir buçuk dakika gerisinde altıncı olmuştu.

Steffano Domenicali’nin yerine gelen Marco Mattiacci, Ferrari’ni gelişmesi gerektiğini söylüyor.

“Bugün, hepimiz içerisinde bulunduğumuz durumun farkındayız. F14 T’yi daha rekabetçi yapabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmak zorundayız”

“Aynı zamanda biz sıkı çalışmaya inanan insanlarız ve kendimize zorlu hedefler koyarız”

“Ben gerçekler hakkında konuşmayı severim. İki çok motive olmuş ve savaşçı sürücümüz var. Bunun yanında takıma oldukça bir çalışan grubumuz var. Bunların hepsi yeni bir galibiyet döngüsüne inanıyor ve destekliyor”


Yorumlar

“Mattiacci: “Hemen Bir Vites Yükseltmeliyiz”” için 10 yanıt

  1. Nebuchadnezzar avatarı
    Nebuchadnezzar

    Yapmalıyız etmeliyiz —yiz-yuz-yız

    Biz bunları Alonsodan sürekli duyduk.Bir de sen başlama.
    Bırak vitesi de seni sabah ezanı arayan adama şunu sor..Ferrariye sıra ne zaman gelecek?
    Redbull sırasını savdı şimdi sıra Mercedesin..Bundan sonra sıra kimin ?.Eğer sıra Mclarende ise bırak vitesi biran önce bildiğin işlere geri dönmenin yollarına bak.

  2. Sen bu aracı çöpe at koçum bu araçtan cacık çıkmaz neden mi hem ağır motorunuz var hem beygir gücünüz düşük hem ERS sisteminde geridesiniz, bunları nasıl düzelteceksin sen bunları yapacak güçlü bir kadroya sahip değilsin şu anda FRY ve ALLISON geldi dedik bir şeyler olur dedik, bir şey olmadığını gördük araç yerlerde sürünüyor şu anda en iyi sürücelere sahip olduğun için podyuma yada ilk 5 de olabiliyorsunuz normalde bu aracı kullanmak çok zor ,görüyoruz bunları önden kayma çok vardı ispanya gp de viraj girişleri çok kötüydü bu aracı sen ne yapacaksın da gelişeceksin bunlar ön kanat yada arka kanatı değiştirmekle olmuyor be ne yazıkki aracı güçlendiren yeni kurallarda resmen açık ortada her şey bunlar MOTOR İLE ERS sistemi auro dinamik kazanç bu kurallarda geride kalıyor neden dersen şu anda en iyi aracı Redbull yaptı auro dinamik ve yere basma kuvveti açısından ama mercedes en iyi turbo motoru ve ers sistemini yaptığı için red bull yetişmesi mucizelere kaldı sezon sonunda belki kapatır dicem ama mercecedesd her yarış daha da fazla acıyor farkı tur basina 2 sn 2 yarıs sonra 3 sn yaparsa şaşırmayın. Bu sene Mercedesi geçen bir takım göremiyecez arkadaşlar bunu bu şekilde bilin. Kaza yapar, motoru patlar, lastik patlar yağmur vs.. bunların dısında bunlar hep kazanacaktır. Ya Lewis Ya Rosberg başka galibiyet mücadelesi verecek bir araç yok şu anda kısacası Ferrari nal toplar istediğin kadar geliş kardeşim seneye ne olur bilemem ama bu sene Ferrari olanları izler yeni teknik ekibini oluşturur aklı anca başına gelir.

  3. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    “çok çalışmalıyız”

    “diğerlerinden çok gelişmeliyiz”

    “çok inanmış ve kararlı bir kadromuz var”

    Hacı bunları sana ben de söylerdim, dünya çapındaki doksan küsür milyon çekirdek F1 izleyici kitlesinin tamamı bunu görüyor zaten. Bu dediklerini nasıl yapıcaksın onu söyle. Arabada bile yeterince hızlanmamışsan yükseltemezsin vitesi şak diye, boğarsın motoru yavaş gidişi de kaybedersin sonra

  4. Kardesim pilotlar tabanca gibi ama mermisi plastik ki attiklari yer sisiyor kizartiyor. Mercedesler 12.7mm mermi, hamiltonun siktigina toprak atiliyor fark bu..

  5. Domenicali’den sonra bu adama pek kızamıyorum.Domenicali resmen enkaz bıraktı.

  6. Bu basket veya futbol takımımı hadi öyle olsa anlarımda Formula 1 burası ne yapacaksın Mercedes gibi 8. vitesi mi ekleyeceksin ? 😀

  7. Mercedes’e oranla geride kalmış ve yarış içerisinde Raikkonen ile yarışı 1 tur geride tamamlamışlardı. Takımın diğeri pilotu Alonso ise liderin bir buçuk dakika gerisinde altıncı olmuştu.

    Abi Raikkonen 1 tur geride tamamladı felan yazıyosunuz habire, izlemeyen adam şu yazılanlardan Alo kanatlanıp uçtu Rai yine Çindeki gibiydi diye anlayacak.

    Ferrari’nin kurbanı olduk.

  8. Tüm sözleri palavradan ibaret ..

  9. Ferrari Çalışanı avatarı
    Ferrari Çalışanı

    biz dominicali zamanında vites arttıra arttıra vites kutusunu kırdık

  10. Bu cümleleri domikaliden çok dinledik bakalım senden ne kadar dinleyeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir