25 Küçük Adam Şampiyonu Melih Kağan Kotil oldu

yazar:

kategori:

2006 yılında başlatılan, PO 25 Küçük Adam projesinin 2008 sezonu da İzmit Körfez Pisti’nde koşulan yarışlarla son buldu. Kupanın yedinci ve son ayak yarışlarının yapılıyor olması nedeniyle pistlerin en minikleri arasında da bol çekişmeli ve heyecanlı bir mücadeleye tanık olundu. Şampiyona liderleri Melih Kağan Kotil ve Doğukan Atar bu yarışa eşit puanda gelmişlerdi.

PO 25 Küçük Adam 1. yarışında, Melih Kağan Kotil birincilik podyumundaki isim olurken, Kotil’i, Can Luca Ünsal izledi. Doğukan Atar ise yarışı üçüncü sırada bitiren isim oldu. 2. yarışda ise 10 turluk mücadeleyi kazanan isim Can Luca Ünsal oldu. İkinci sıradaki isim Doğukan Atar olurken, Melih Kağan Kotil yarışı üçüncü olarak bitirdi.

Yapılan 7 ayak yarışı sonucunda PO Cup’ta şampiyon olan isim ise 5 puan fakla Melih Kağan Kotil oldu.

 

 


Yorumlar

  1. Çok rahat sürüyordu aracı yetenekli olduğu belliydi. Umarız bu başlangıç olur onun için. Tebrikler…

  2. Kotil ailesinin başarılı bir ferdi daha 🙂 gerek bilimde gerek sporda gerek idarecilikte 😛 9 kasımdaki lig yarışında bizzat tebrik ederiz inş.

  3. ben tebriği unutmuşum:) dereceye girenleri tebrik ederim

  4. Hahaha ben çok öncelerden o kıvılcımı görüp resim bile çektirmiştim :D:D:D Hani yarın bir gün meşhur olurda yanına yaklaşamayız belki diye 😀 Helal olsun kaan kardeşim. Geleceği parlak olur umarım..

  5. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    vayy,biz floryadayken orda oteye beriye zıplayan cocuk değil mi bu:DD
    yav zaten içi içine sığmıyordu;o kadar rahattı ki biz orda yarısırken normal bir yolsa yuruyormus gibiydi,pisti ve yarısı bu kadar benimsemiş bir çocuk,umarım geleceği olur da bizim gibi 25 inden sonra hobi olarak yapmaz bu işi,tebrik ederim 9 kasımda yanındayız galiba:PP

  6. forzaferrari avatarı

    tanımasam da onun için çok sevindim yaa, başarısını ve onu destekleyen ailesini alkışlıyorum, yolu açık olsun, inşallah gelecekte bizi çok iyi yerlerde temsil eder…

  7. kotil ailesine bir tebtikte benden. tebrikler ve daha fazla başarılar diliyorum

  8. Sertuğunda dediği gibi kendisini Florya da izlediğimizde bu çocukda iş var demiştik.:)kendisinden şampiyonluk bekliyorduk ve yüzümüzü kara çıkarmadı…bu ilk oldu ama inanıyorum son olmayacak..Kotil ailesine tebrikler…

  9. Tebrik ederim Kağan başarılarının devamını diliyorum. Pist üzerinde canlı olarak izleme imkanı bulmuştuk ve açıkcası kenidini hepimize hayran bırakmıştık. Böyle devam küçük şampiyon =)

  10. bizdende geleceğin alonso ları çıkar bi gün inş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir