Massa'dan Jordan'a Cevap Geldi

yazar:

kategori:

Felipe Massa, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında olumlu açıklarda bulunmayan Eddie Jordan’ı eleştirdi.

Jordan, Massa’nın kirli ataklar yapmaya kalkışması hakkında Hamilton’un ona cevap vermesi gerektiğini ve sert oynamasını önermişti.

Massa "Takımını sattıktan sonra Eddie Jordan’ın basına konuşmaktan başka F1’de yapabileceği bir şey yok." dedi.

Massa eleştirileri ya da  şampiyonluk mücadelesinde en göz ardı edilen pilotlardan birisi olmasını da önemsemediğini söyledi.

Massa "İnsanlar her zaman beni mücadelenin tamamen dışında tutuyorlar. Kimse sizin iyi bir iş çıkartacağınızı düşünmez ancak siz daha sonra herkesten iyi iş çıkarırsınız ve bu daha hoş olur." dedi.

Bu arada Massa’nın 14 pole pozisyonu ve 10 galibiyetini çok güvendiği iç çamaşırları ile aldığı ve böyle bir inancı olduğu inanılıyor.

Bu konuya espirili şekilde yaklaşan Massa "Kim bilir, belki pazar günü şampiyon olursam o da emekli olur." dedi.


Yorumlar

  1. Massa'dan uzak durmak için Massanın çirkefleşmesine zaten gerek yok. Ferrariye yaklaşan pilotlar zaten kafadan ceza alıyor.. Birde MAssa'nın bir aksap olduğunu unutmyalaım. Nakajima Massanın yanında oyuncak araba süren çocuk gibi tehlikesiz kalır bence.. Massa 2002

  2. McLAREN TEAM avatarı

    Eddie Jordan f1 de en sivri dillerden biri! ve bir raikonen taraftarı geçen yıl hamiltona oda aynı montoya gibi demediğini bırakmamıştı…bu yıl ne oluyor anlamıyorum herkez konuşuyor ve herkez ciddi ciddi taraflı konuşuyor. bu hayatımda gördüğüm en konuşkanlı yıl:)

  3. mehmet cihan ferhatoğlu avatarı
    mehmet cihan ferhatoğlu

    ayrıca massa ülkesinde şampiyon olmak isteyecektir hem de yarışı domine ederek galip gelerek. bu ondaki baskıyı arttıracaktır.ayrıca kovalainen faktörü de var lewise en kötü 5.lik yetecek

  4. Ertan Akkaş avatarı

    —Takımını sattıktan sonra Eddie Jordan'ın basına konuşmaktan başka F1'de yapabileceği bir şey yok— Sanırım artık Jordan konuşmaz…

  5. Massa cevap vermemişki sadece eleştirmiş:)

  6. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ne cevap amma.Lafı gediğine koymuş :)))

  7. Kim bilir, belki pazar günü şampiyon olursam o da emekli olur

    süper ya :D:D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir