Red Bull Ricciardo’nun Takımda Kalacağından Emin

yazar:

kategori:

Red Bull, Daniel Ricciardo’nun 2015 yılında takımda kalacağını düşünüyor.

Red Bull Ricciardo ile üç yıllık bir anlaşma imzalamasına rağmen F1 takımları yeni bir pilot ile anlaştığında pilotun performansına göre sözleşme üzerinde değişikliklere gidebiliyor.

Ama Ricciardo sezonun ilk beş yarışında Sebastian Vettel’den daha iyi bir iş çıkardı ve birçok kesimden övgü aldı.

Bununla birlikte Red Bull takım patronu Christian Horner, 2015 yılında da aynı sürücü kadrosu ile devam etmek istediklerini söyledi.

“Her zaman süreklilik ve istikrara önem verdik. Daniel’in takım ile uzun vadeli bir sözleşmesi bulunuyor ve o gelecek yılda burada olacaktır. Tabi ki Ferrari’nin Adrian’dan (Newey) sonra onunda peşine düşmeyeceği sürece”

“Ricciardo bu yıl büyük bir iş yaptı ve araç içerisinde çok sakin. Onun hızı ve yaklaşımı bizi etkilemeye devam ediyor”

“O yaptığı işten keyif alıyor ve sürekli gülüyor. Onu gülmeden görmeniz imkansız. Takım onunla çalışmaktan büyük bir zevk alıyor. Ve iki pilotumuz birbirleriyle çok iyi anlaşıyor ve birlikte iyi vakit geçiriyorlar”

Vettel ve önceki takım arkadaşı Mark Webber arasında geçtiğimiz yıllarda sürtüşmeler yaşanıyordu. Fakat Horner artık pilotlarını yönetmenin çok daha kolay olduğunu söylüyor.

“Açıkçası bir önceki yıla göre şuan parkta yürüyüş yapıyor gibiyim. Ama bu takım patronluğunun bir parçasıdır”


Yorumlar

“Red Bull Ricciardo’nun Takımda Kalacağından Emin” için 7 yanıt

  1. ricciardo yetenekli bir pilot ve red bull’da kalmalı. Koltuğunun hakkını veriyor ve takımdan gitmesi için bir sebep yok. ricciardo performansını koruduğu ve vettel de araçtan istediği verimi aldığı zaman (ispanya bu konuda bir başlangıç olabilir). ikisi güzel bir ikili olacak.

  2. bu vakitten sonra kimsenin ferrariye gitme isteği olduğunu sanmıyorum..

  3. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
    Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

    toro rossodaki rus formula 1 de vettelden sonraki en iyi pilot olacaktır yüzde yüz eminim en genç puan alma rekorunu da kırdı müthiş bir potansiyel var bu avustralyalı çocuğu gönderilim ferrariye alonso abisinin canını biraz yaksın

    ayrıca neweyy vettel bu takımda olduğu sürece asla başka bi takıma gitmez

    ferraride artık mağlum ğerçeğin farkına varmış bizi bi tek neweyy şampiyon yapar

    1. vettelden sonra en iyi adam diyorsun bence KYVAT’a çok büyük haksızlık yapıyorsun. sonuçta adam yetenekli griddeki en yetenekli 5.pilot demek yakışmaz bence. He kimi,alonso yada hamiltonla karşılaştıracak olsan anlarımda … vettel 😀 😀 😀 hahahha hiç güleceğim yoktu ya. Vettelden sonraki en iyisi hahahahah. Zaten efsaneleri hiç ortaya katmıyorum. Ayrton senna schumacher yada gilles villneuveyi.. Abi sen cidden şu formula 1 i ciddi izle biraz ya 😀 hahaha

      1. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
        Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

        Zas kardeş ben kvyatın riccardodan daha iyi olduğuna yüde yüz eminim önümüzdeki sene büyük akımları hak ediyor seney koy ferrariyi ben alonsonuzu o zaman göreceğim

        1. Ziyaaa 😀

  4. “Her zaman süreklilik ve istikrara önem verdik. Daniel’in takım ile uzun vadeli bir sözleşmesi bulunuyor ve o gelecek yılda burada olacaktır. Tabi ki Ferrari’nin Adrian’dan (Newey) sonra onunda peşine düşmeyeceği sürece”

    Süper laf koymuş 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir