Rossi Sorunlu İlk Günden Mutsuz

yazar:

kategori:

Valentino Rossi, Fransa GP’sinin ilk gününde karşılaştığı sorunlardan dolayı mutsuz olduğunu söylüyor.

Valentino Rossi Fransa’daki ilk antrenman seansını Honda pilotlarının hemen arkasında üçüncü sırada tamamlamıştı. Fakat İtalyan pilot ikinci seansta lider Marquez’in 1 saniye gerisinde onuncu olabildi.

Takımın gelişme kaydedememesi halinde Q2’de elenme riskiyle karşı karşıya kalacak olan Rossi, gün boyunca ayarlar ile ilgili sorunlar yaşadıklarını söyledi.

“Özellikle bu öğleden sonra mutlu değildim. Güçlü ve zirveye yakın olmak mümkün değildi. Özellikle hızlanmalarda motorda bir sorun var. Bisiklet gerçekten çok sinirli tepkiler veriyor”

“Seans sırasında birşeyleri düzeltmek için çalıştık ama herhangi bir tepki alamadık. Yarın verileri kontrol ederek daha rekabetçi olabilmek için gelişmek zorundayız. Burada ilk beş içerisinde başlamak büyük önem taşıyor”

“Buradaki ayarlar ile Jerez’deki ayarlar arasındaki fark inanılmaz. Burası Le Mans! Her zaman herşey olabilir. Kendime en uygun ayarı bulursam hafta sonu benim için iyi geçebilir”


Yorumlar

“Rossi Sorunlu İlk Günden Mutsuz” için bir yanıt

  1. Bu sabah ki antremanlarda dünkü 2. seansa oranla Rossi durumu biraz düzeltmiş görünüyor..3 seans ta Rossi ilk sırada ki Lorenzo’nun 0,310 sn gerisinde 5. sırada tamamladı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir