Hamilton, Art Arda Zaferleri Monaco’da Sürdürmek İstiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, son 4 yarışta art arda zaferler kazanmasının ardından Monaco’da 5’te 5 yapmak istiyor.

Sezonun ilk yarışı Avustralya’da pole pozisyonundan başlamasına rağmen motorunda yaşadığı sorun nedeniyle yarışa erken veda eden Hamilton, Malezya’dan itibaren katıldığı tüm yarışları kazandı.

Monaco öncesinde konuşan Hamilton “Benim için hem pist üstünde hem de pist dışında yoğun bir haftaydı. Gelecek hafta tekrar yarışacağım için memnunum. Ve nasıl bir yere gidiyoruz!”

“Monaco’da sürüş yapmak sadece inanılmaz. Her sürücü orada kazanmak istediğini söyleyecektir. Bir çok büyük isim bu pistte efsane oldu. Onların isimleriyle mücadele ediyor olmak büyük bir onur ve direksiyon arkasında gerçekten yeteneklerinizi test ediyorsunuz.”

“Son yarışlar inanılmazdı. Dürüst olmak gerekirse kariyerimde art arda 4 yarış kazanmayı beklemiyordum ve bunu devam ettirmek istiyorum. İspanya’dan sonra aracı tam olarak istediğim gibi yapmak için biraz çalışmam gerekti. Orada son anlara doğru araçlarımız çok yakındı ve o zaman mümkün olduğu kadar sınırları zorlamam ve ekstra bir şeyler bulmam gerekti.”

“Aracımız şu ana kadar tüm yarışlarda güçlüydü ve Monaco’da da aynı şekilde olacağından eminim. Bu yüzden eğlenceli bir hafta sonuna hazır olmalıyız.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton, Art Arda Zaferleri Monaco’da Sürdürmek İstiyor” için 4 yanıt

  1. Hamilton’ın Monaco’da F1 kariyeri boyunca Pole turu yok Rosberg ile aralarında çok iyi bir sıralama mücadelesi izleyebiliriz.

  2. Tarihi ve sürüş zorluğu dışında Monaco yarışı izlemesi en kötü yarışlardan bir tanesi…Geçişin nerdeyse olmadığı bir cadde pisti..

    1. Onur Gentas avatarı

      Katılıyorum yalnız acaba kaza olurmu, güvenlik aracı girermi diye de her an düşündüren bir pisttir Monako. Bu yarışta her an her şey tersine dönebilir.

  3. Benim gozumde Sennanin varisi olarak kazanmalisin o yarisi !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir