Lotus Monako’ya “Tek Seferlik” Güncelleme Paketiyle Gidiyor

yazar:

kategori:

Lotus’tan Nick Chester, Monako’ya araçtan daha fazla downforce alınmasını sağlayacak tek seferlik bir paketle gideceklerini söyledi.

“Monaco çok farklı bir pist. Aracınızın orada iyi olacağını söylemek bazen tehlikeli olabilir. Ama E22’ye pistin uygun olacağını düşünüyorum. Orada iyi olmalıyız”

“Yılın en yüksek downforce pistine araçtan daha fazla downforce almamızı sağlayacak bazı özel parçalar ile gidiyoruz. Yeni parçalar engebeli ve düşük hızdaki pistte en uygun ayarı bulabilmemiz konusunda bize yardımcı olacaktır. ”

“Test ettiğimiz parçalardan şimdiye kadar güzel tepkiler aldık. Yeni güncellemeler sayesinde araçtan daha fazla güç elde edebileceğiz. Aynı zamanda aracın sürülebilirliği artmış olacak”

Chester, Lotus için sezonun İspanya’dan sonra başladığını söylüyor.

“Takım adına bazı puanlar almak gerçekten çok iyi oldu. Her zaman Barcelona’da ön grubu yakalayacağımızı söylüyorduk. İspanya’da Romain’in aracında elektroniksel bir problem vardı. Eğer bu olmasaydı daha yukarılarda olabilirdik”

“Renault Sport F1 motor haritalarında büyük bir iş yaptı. Bu yüzden yeni güç ünitesinden daha fazla performans sağlayabiliyoruz. Yeni motor bize daha fazla downforce getirdi ve araca uyguladığımız aerodinamik iyileştirmeler ile birlikte çok daha hızlı hale geldik.

“Ayarlar anlamında gelişmeyi başardık. Aracın son hızı hala eksik. Ama biz bu bölgede kendimizi geliştirmeye odaklandık”

Chester Monako’ya tek seferlik bir güncelleme paketiyle gideceklerini de sözlerine ekliyor.

“Monako için yeni parçalarımız olacak. Bu güncellemelerden bazıları sadece bu yarışlık, yüksek downforce getirisi olan parçalar. Kısacası Monako’da tek seferlik bir paketimiz olacak”

“Paketimiz içerisinde yeni bir soğutma sistemi ve aracı daha istikrarlı hale getirmeyi amaçlayan diğer aerodinamik parçalarımız var”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir