Red Bull, Newey’in Ferrari’ye Geçeceğini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Red Bull’un Takım Patronu Christian Horner, teknik patronları Adrian Newey’i Ferrari’ye kaptırabilecekleri iddialarını pek önemsemediklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Marco Mattiacci’nin başa gelmesinin ardından değişiklikler yapmayı planlayan Ferrari’nin Adrian Newey’le anlaşmaya çalıştığı iddia edilmişti.

Horner “Newey’in neredeyse her sene adı başka takımlarla anılıyor. Ancak o her zaman Red Bull’a karşı olan hislerini açık bir şekilde belirtti.”

“En başından beri bizimle ve bu takımla, şu ana kadar çalıştığı takımlara kıyasla daha fazla ilgili.”

“Çalıştığı ortamda keyif alıyor ve söylenenler tamamen spekülasyo.”

“Ancak Ferrari’nin onunla ilgilenmesini anlayabiliriz.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull, Newey’in Ferrari’ye Geçeceğini Düşünmüyor” için 5 yanıt

  1. Muammer UYAR avatarı

    Ferrari bi gün bu istediklerinin hepsini yapar. Tekrar eski günlerine de döner ama bunu ne Alonso ne de Raikkonen göremeyecek.

  2. ertan köseoğlu avatarı
    ertan köseoğlu

    bence şöyle bir gerçek var eğer ferrari gerçekten ama gerçekten newy konusunda ciddiyse yani kesinlikle takıma almak istiyorsa yapar ne yapar eder alır bu adamı..yalnız dediğim gibi bu konuda gerçekten kararlıysalar bu damaı sadece para ile getiremeyeceklerini bilmeliler..adrian newey gibi bi adamı gönül olarak ta kazanmaları gerek yani benil bildiğim newey kimsenin işine karışmasını istemez ..montozemelo ona sla başkalarına davrandığı gibi davranamaz..ve en önemlisi adrianın önüne akılcı bi plan koymaları lazım ikna etmek için başka türlü gelmez..bunca yıldır hep vardı bu söylenti ama gelmedi ferrariye sebebi de hiçbir zaman newey konusunda yeterince ciddi ve ikna edici olmadı ferrari..bence yine gelmez..zaten en fazla 2 yıl sonra emeklilik gibi planları var diye okumuştum..

  3. hıc bellı olmaz bu sene ve seneye gerılerde olursa motor bakımından helekı redbullu bırakabılır

  4. newey yoksa sizde koca bir hiçsiniz.kabul ediyor yani.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir