Marquez Üst Üste Beşinci Zaferinin Ardından Mutlu

yazar:

kategori:

Marc Marquez, üst üste beşinci zaferinin ardından oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Gresini Honda pilotu Marc Marquez Fransa GP’sinde pole pozisyonunu 0.7 saniye fark ile kazanmış ve yarışa lider başlamıştı.

Startın ardından yavaş kalan İspanyol pilot birçok sıra kaybetmesine rağmen rakiplerini tek tek geçerek zafere ulaşan isim oldu.

Marquez, performansından mutlu olduğunu söyledi.

“Diğer zaferlerime göre farklı bir yarış oldu. Bu galibiyetten dolayı gerçekten çok mutluyum”

“Yarışın başında Jorge’yi geçmeye çalışıyordum fakat onunla bir temas yaşayabilirdik bu yüzden dışa açılmak zorunda kaldım. Bunun sonucunda birçok rakibim beni geçti”

“Ancak o andan itibaren çok eğlenceli bir dönüş yaparak beşinci zaferimi kazandım. İnsanlar için her ne kadar kolay görünse de bu sonuç için çok çalıştık ve bu bizim için büyük bir ödül oldu”


Yorumlar

“Marquez Üst Üste Beşinci Zaferinin Ardından Mutlu” için 4 yanıt

  1. süpersin be maque!

  2. süpersin be marque!

  3. yamahada yarışmaktan keyif alsa.bence dornanın yamahaya bir kıyak yapıp extra bir güç takviyesi ile öne gelmesi gerekir aksi takdirde 2013 2.ci yarı vettel sıkıcılığını motogp de göreceğiz.sonucunu bildikten sonra niye izlesinki insanlar.10.culağa kadar gerileyip ki kasıtlı bir gerileme virajlarda yılan gibi akan bir motor.yetenek olamaz.markez iyi bir sürücü ama pedrosa rossi ve lorenzo o kadar kötü pilotlar değil demi.

  4. Adam motor kullanıp yarışmaktan büyük keyif alıyor..Umarım bu olayı hep bu şekilde devam ettirir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir