Barrichello, Koltuğu Hakettiği Konusunda Israrcı

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, her zamandan daha iyi sürdüğünü düşünüyor ve gelecek sene yarış koltuğunu hak ettiği konusunda ısrarcı.

Deneyimli pilot henüz gelecek sene yarışıp yarışmayacağını bilmiyor ve bu sene sadece 11 puan kazanabildi.

Anlaşma konusunda konuşan Barrichello "Bu açıkçası beklemede. Bırakmak istemiyorum. Bırakmayacağım çünkü daha iyisini hak ettiğimi düşünüyorum. Michael Schumacher ile yarışıp 2. olduğum zamanlara göre çok daha iyi sürüyorum. Hedef bırakmamak."

"Bu sene yaptığım iş oldukça iyi. Eğer küçük sorunlar olmasaydı bu iyi olmadığını gördüğümüz araç ile 20’den fazla puan kazanabilirdim."

"İnsanlara anlattığım şey deneyimimi ya da hızımı satamayacağım çünkü bunlar kanıtlanmış noktalar. Tüm istatistikleri görebiliyorsunuz."

"Ancak motivasyonumu satabilirim. Kendim konusunda oldukça dürüstüm ve kendime güvenmeyeceğim gün bu işi bırakacağım ancak şu ana kadar her zamandan daha iyi sürdüm."

"Dürüst olmak gerekirse Honda kazanmak için bazı şeylerin kaderini değiştirmeye çalışıyor ancak benim kalitemde deneyim sahibi kişilere ihtiyaç duyacaklar."

"Ancak ben beklemedeyim. Diğer takımlar ile de görüşüyorum ve iyi olmasını umuyorum." dedi.


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    Barichello iyi pilottur o eğer yarışmak istiyorsa ve pistte kendisini gösterebiliyorsa bencede devam etsin.Ondan daha kötü pilotlar var şuan F1 de yarışan

  2. Melih Sönmez avatarı
    Melih Sönmez

    barichello hondanın kers teki gelişiminin farkında ama bu onu kurtarmayacak gibi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir