Button Monako’da Daha İyi Olacaklarından Emin

yazar:

kategori:

Jeanson Button, McLaren adına üst üste geçen kötü yarışların ardından Monako’da daha iyi olmayı bekliyor.

“Monako bu yıl yapılan değişikliklerin en belirgin olarak görüleceği yer olacak. Yeni motor torku ile birlikte araçta çok fazla kayma var. Doğru yol tutuşunu yakalamak hafta sonu için gerçekten önemli”

“Pistin aerodinamik etkisi çok daha az. Bana göre motorun önemi biraz daha artacak. Bizim için kötü geçen İspanya ve Çin GP’lerinin ardından Monako’da daha iyi bir yarış çıkartabilmeyi umuyoruz. İyi puanlar alabileceğimiz konusunda iyimserim. Tabi ki bunun için hafta sonu boyunca araçtan maksimumu almak zorundayız”

“Takım güçlü kalabilmek için güncelleştirme yapmaya devam ediyor. Çocuklar tamgaz çalışarak büyük bir iş yapıyor”

Kevin Magnussen ise İspanya’dan çok şey öğrendiğini söylüyor.

“İspanya’yı 12. sırada bitirdikten sona performansımdan garip şekilde memnundum. Barcelona hafta sonu bana aracı daha iyi anlamam için fırsat verdi. Daha da önemlisi aracın ayarları hakkında çok daha iyi bilgilere ulaştım. Eğer sıralama turlarında sorun yaşamasaydık yarışta puan alabilirdik. Bundan eminim”

“Monako’da geçen yıl yarışma fırsatı bulmuştum. İyi bir hafta sonunun ardından dördüncü olmuştum. Şuan için bu sonucu tekrarlamam zor. Fakat çalışmaya devam edeceğiz”


Yorumlar

“Button Monako’da Daha İyi Olacaklarından Emin” için 3 yanıt

  1. Button umutluysa kesin yine puan alamayacağız 🙂

  2. Bir çok konuşup icraatı olmayan pilot daha…

  3. Onur Gençağ avatarı
    Onur Gençağ

    o mclaren’i senin eline verdiler ya ben başka birşey demiyorum… genç güzel bir kızı yaşlı çirkin bir adamın kollarında görmek gibi bir his

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir