Coulthard, Duygusal Bir Finale Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

David Coulthard, Formula 1 kariyerinin sonuna yaklaştığı için duygusal anlar geçirdiğini kabul etti.

Red Bull Racing pilotu, Formula 1 kariyerine 246 yarışın ardından son verecek ve Red Bull’da danışmanlığa ve muhtemelen BBC’de yorumculuğa başlayacak.

Coulthard "Emekliliği düşünmüyordum ve daha sonra promosyon çalışmaları için Arjantin’e gittim. KAren beni normal şekilde hava alanına götürdü ve tekrar aracın koltuğuna oturduğumda yarış kariyerimin son yarışına çıkacağımı ve eski bir pilot olacağımı ilk kez farkettim."

"Gerçekten ilk kez ozaman etkilendim. Sezonun daha önceki zamanlarında bırakıp herkes için işleri kolay hale getirip getirmemem konusunda düşünürken herşey daha düz ve mantıklı olmuştu." dedi.

Coulthard’ın kariyeri 2004’te Mclaren’den ayrıldığında neredeyse bitme noktasına gelmişti ve ancak Aralık ayında Red Bull ile anlaşmıştı.

Coulthard "O zaman ilk defa son yarışıma çıkmıştım. 2004’te padoktan ayrılmam ile hiçbir şeye sahip değildim. Kimse ilgilenmiyordu. Jean Todt’u, Flavio Briatore’yi, Frank Williams’ı ve bir çok kişiyi test fırsatı kazanmak için görmeye gittim. "

"Bu yarış için değildi. Bana yarış koltuğu vermeyeceklerdi. Ancak yine de sporda kalmak istiyordum çünkü hala vereceğim bazı şeyler olduğunu düşünüyordum."

"Son yarışa çıkmadan önce takımdakilere elveda derken gözlerim yaşarmıştı. Ve eğer gözü yaşlı birisi olmadığım için bu beni şaşırttı. "

"Bu kariyerime bir çok duygu vebir çok tutku kattığımı gösteriyor. Kendimi çok duygusal birisi olarak görmesemde demekki gizli tarafımda varmış. Pazar akşamı da bu şekilde olabilir. Böyle olmamasını umuyorum çünkü yetişkin bir erkeğin ağlamasından daha kötü bir şey yok." dedi.


Yorumlar

  1. Vay be David de bırakıyor eskilerden bi Bari kalacak üzüldüm..herşey gönlünce olsun david F1 e katacağın çok şey var senin…

  2. aynen ama tam olmamış beyaz araç ve sadece kırmızı boğa güzel olurdu.boynuzlarda süper zaten.

  3. Araba güzel olmuş..

  4. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Her nekadar Schumiye karşı çok kaba davranmış olsanda gözümde sen ve senin gibi pilotların yeri ayrı.Sen ,barrichello daha bir çok isim F1'in demirbaşı oldunuz .Umarım Barrichello da bu sene ekmekliliğe ayrılmaz .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir