43R Kabataş – Hisarüstü Hattındaki Formula 1 Severi Arıyoruz 🙂

Geçtiğimiz hafta sonu üyelerimizden Emrecan Zilfi otobüste karşılaştığı bu ilginç fotoğrafı bizimle paylaştı ve kim olduğunu merak ettiğini söyledi. Doğrusunu söylemek gerekirse görünce biz de merak ettik.

Senna, Schumi, Formula 1 ve TRF1 gibi ortak duyguları hisseden ve bunu otobüste o koltuğa oturacak kişilere aktaran o arkadaşa selam olsun.

Bakalım bu çağrıya cevap gelecek mi? 🙂


Yorumlar

“43R Kabataş – Hisarüstü Hattındaki Formula 1 Severi Arıyoruz :)” için 14 yanıt

  1. Otobüs belli ki MercedesBenz O 345/K.

  2. dikkat etmemiştim bu bu konuya ilk kez bugün gördüm yazıyı.ben yazdım demeyi isterdim aslında ama Ankara da yaşadığım ve kişilerin ismini bu şekilde yazmayacağımdan (zira mutlaka kimi;rai yada raikkonen benim yazımda mutlaka geçerdi) malum.yazıyı yazanıda kınamıyorum f1 hakkında hiç bir şey bilmeyen insanlar için bile bir şeyler karalamış olmuş. … f1 sevgisi arkadaşta tavan yapmış;bir özlemi var.umarım o özlemi başka alanlarda telafi edebilir.
    ayrıca yazı muxlaci nin dediği gibi gayet kolay silinebilir.
    lakin bu yazıyı yazan f1 in türkçe sitelerinden birine garanti üyedir

    1. altında TrF1 yazıyor 🙂

  3. Bu yazıyı yazan hala çıkmadımı ortaya ? 🙂

  4. Boğaziçili otobüsü bu.

  5. tasvip edilip övünülecek bir şey değil. .. böyle yaparak bilinçsiz insanları bu tür toplu kullanım alanlarına çevre kirliliği verilmesini teşvik ediyorsunuz.. hoş değil .. aksine kınanması gerekn bir hareket !!

  6. Zuhahaha 🙂 2004 -2008 arasında 43R’ye çok bindim ama yazan eleman güzel yazmış..

  7. Billy Bones avatarı

    nobokodnozor yazdı samuraycı olan

  8. Billy Bones avatarı

    ben yazdım.herkes bişeyler yazmış ben yazmışım çokmu.aslında nabakodnozor-samurai/kurabiye kırmaca yasaktır yazacaktım.2012 interlagos nabeeeeeerrrr yazacaktım,2010 abu dhabi hahahahaahaha yazacaktım olmadı 🙁

  9. Ben hiç öyle bir şey görmedim otobüste, kim yazıyor la bunları, çıhsın ortaya.

  10. hamiltonAMGTEAM avatarı
    hamiltonAMGTEAM

    resmi çeken yazmış olmasın 😀

  11. gelsinde polise ihbar edelim ^^

  12. Site için aidiyet oluşturma gücü adına harika.

    Ancak, asla tasvip edilemeyecek bir vandallık sadece.

    1. Toplu taşıma araçlarını sık kullanırım; hayatımda hiç bir ortak kullanım alanına, yapılmaması gereken bir harekette bulunmadım ama bu arkadaş zaten silinebilecek şekilde yazmış ve bence sempatik de olmuş. ‘Vandal(siyasi bir kavram halini aldı bu tabir)’ suçlaması yapmak için sizi siyaset yapmaya başka mecralara davet edeceklerdir(ben edemiyorum çünkü siyasi bir kimlik, kişilik taşımıyorum maalesef); hem yer gösteriyorlar sıkça zaten..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir