Massa Çok Güçlü Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Brezilya’da çalıştıkları ilk günden oldukça keyif aldı ve Ferrari’nin Brezilya’da Çin’e göre çok güçlü olacağı konusunda iyimser.

Massa "Kesinlikle. Çok daha fazla rekabetçiyiz ve ne zaman rekabetçi olursanız ozaman daha iyi bir motivasyona sahip olursunuz."

"İyi bir başlangıç oldu. Çok güçlüyüz, çok rekabetçiyiz ve performansımız iyiydi. Son yarışta Lewis cuma günü çok güçlüydü ve bugün tam tersi oldu. Bu aracımızın Shanghai’ye göre çok rekabetçi olduğunu gösteriyor ve bu kesinlikle iyi bir start."

"Henüz hiç puan kazanmadık ancakaracı ayarlama konusunda iyi iş çıkarttık. Dorğu yolu bulduk ve direkt olarak iyi bir denge oluşturduk. Bugün cuma ve puan kazanamayız ancak cumartesi ve pazara hazırlanmak için iyi bür gün." dedi.

Hamilton’un performansı hakkında konuşan Massa "Dediğim gibi bugün cuma, mücadeleye hazır olmalıyız ancak her zaman önde olmak iyidir. Belki onlar gelişim kaydedebilirler."

"Hava koşullarına, Fernando’ya ve BMW’lere ihtiyacım olacak. Bu yüzden herşeyin bir arada olması gerekecek." dedi.

Kimi Raikkonen "Genel olarak olumlu bir gün oldu ancak hala cuma günündeyiz ve bu kesin sonuç çıkarmak için çok erken olduğunu anlamına geliyor."

"Genel programımız üzerine çalıştık  ve çeşitli setuplar denedik. Tek zor olan zaman zaman yağmurun gelmesiydi. Benim hedefim mi? Kendi yarışımı çıkarmak ve takıma hedeflerine ulaşmada yardımcı olmak. Ve ne yapmam gerektiğini biliyorum."

"Pazar günü zor bir yarış olacak ve asla ne olacağını bilemezsiniz. Her şeye hazırlıklı olmalıyız." dedi.


Yorumlar

  1. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    Bize ırkçı damgası yapıştırma diye HAmiltonu tutmak zorundamıyız? istediğimiz takımı ve pilotu tutarız Allahım ya!!

  2. tolga soydan avatarı

    ırkçılığın ne olduğunu biliyomusun kardesm sen insanlara ırkçı diyosun.

  3. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    şimdide ırkçı olduk iyimi… samet ve macigalonso herşeyi açıklamış zaten bişey söylemeye gerek yok… teşekkürler

  4. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    gökhan yorum yazarken uykuluydun veya alkollüydün herhalde .eğer öyle değilse aklından zorun var demektir .sen burada mclarenci olmayan herkesi ırkçı ilan etmişsin.ayıp.

  5. MagicAlonso avatarı

    Samet Eminefendi arkadaşım söylediklerin için teşekkürler sana sonuna kadar katılıyorum.Senin söylediklerine ek olarak bişeylerde ben söylemek istiyorum.Gökhan Demir kardeş biz burda yorum yaparken asla birilerinin adını vererek onlar adına saçma sapan yorumlar yapmıyoruz.Ayrıca ben hamiltonu desteklemiyorum fakat onu bir pilot olarak eleştiriyorum yada beğenmiyorum yoksa benim dünya görüşüme ters olan bir şekilde sırf rengi için kesinlikle ama kesinlikle hamiltona karşı bırak saygısızlığı en ufak bişey söylemedim söylemem de söylediğim gün burda zaten bidaha yorum yapmam.Ama sen nasıl bir F1 taraftarısın anlayamıyorum burda adını saydığın arkadaşlardan hangileri ırkçı söylemlerde bulundular.Kaldı ki birçoğumuz Hamiltonun yeteneğini ve başarısını kabul ediyoruz.Ben ve belki benim gibi düşünen bazı arkadaşlar hamilton ve alonso geçen sene sezona başladıklarında bundan çok mutlu olmuştum ve hamiltonu gerçekten seviyordum ama ron dennis in açık şekilde hamiltondan taraf olması bizi doğal olarak hamiltondan uzaklaştırdı.Tabi hamiltonun sezon içerisindeki yaptığı bazı hareketlerde.Ben şimdi de söylüyorum herzamanda söyleyeceğim.Artık hamilton pist üzerinde en sevmediğim pilot durmunda ve şampiyon olmasını istemiyorum.

    Herkese Saygılar.

  6. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    Gökhan nereden anladım arkadaşların ırkçı olduklarını. Neye dayanarak bu adi suçla yargıladın bu arkadaşları. Ecem Massa nın hızlı olmasını umduğu için mi ırkçı oldu? Magicalonso ırkçılığın kabul edilemez olduğunu söylediği için mi ırkçı oldu yada sercan yarışta işlerin kendi takıma lehine gitmesini istediği için mi ırkçı oldu? Ağızınızdan çıkanı kulağınızın duymadığı açık. Kendinizi mahdur duruma yalnız duruma koymaktan haz alıyosanız yol açık tutan yok ama kimseye bu tür ithamlarda bulunamazsınız durduk yere. Eğer yorum yazarken saygılı olmayı beceremiyosak bırakalım kendimizi küçük düşürmeyelim.

  7. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Yarış bitene kadar konuşmayacağım.Yarış sonunda görüşürüz hepinizle.İyi şanlar McLaren-Mercedes, iyi şanslar Hamilton.

  8. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Şu anda burdada had safhada ırkçılık var." kimii_ecem" , "MagicAlonso" , " tifosi_sercan" bu arkadaşların o taraftarlardan pek bir farkları yok bence.Mr.Kimi' ye veya alonso' ya birşey söylenildiğinde küplerden inmeyen bu arkadaşlar her nedense HAmilton' u sakız yaptılar.

  9. LEWİS için ihtimalleri sıralıyorum:
    1-En büyük sıkıntı lastikler bugun çok fazla blokaj gördük.
    2-Motor problemi:hadi yarışta bir preblem olmadı,ya sıralamalarda bir hata yapıpta aracı parçalarsa ne olacak ?
    3-Şampiyon olacak:Helal olsun.
    4-Seneye şampiyon gibi yarışır böylece:örneği var bakınız:Kimi R.

  10. gökhan dündar kardeş.bu araç mp4 boru değil demişsin.geçen yıl borumu vardı elinizde de şampiyonluk gitti o halde..unutma tarih tekerrürden ibarettir.finiş i görmeden büyük konuşma böyle.

  11. Bir ferrari pilotunun böyle yardıma muhtaç açıklamalarda bulunmasını doğrusu yakıştıramıyorum.Ne demek kardeşim Alonso BMW vs…Bu bir acizliktir;ya desene ben aracımı sürerim,şampiyonluk olursa eyvallah,olmazsa şampiyonu gidip tebrik ederim desene.

  12. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    BAZILARI yapılan yorumları sürekli yanlış anlamada, karşı saldırı olarak görmede ısrar ediyor….!

  13. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    olabilir hamilton 1. gelebilirde bu yarışta… biz sadece gönlümüzden geçenleri söylüyoruz… sen hala yok boru değil bilmemne, tartışma ortamı…. takıl kafana göre no problem…..

  14. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    Siz daha çok beklersiniz diğer takımlardan yardımı ! Bu araç MP4-23 beyler boru değil ona göre mantıklı yorumlar yapın.Sıralamalarda we yarışta en üstte olup susturmasını biliriz biz sizleri !!! (2008 sezonunun büyük çoğunluğunda olduğu gibi ) Forza Silver Arrow…

  15. MagicAlonso avatarı

    Öncelikle ırkçılığın hiçbirtürlüsü kabul edilemez bişey.Benim veya başkasının hamilton taraftarı olmamam veya onu renginden dolayı aşağılamak küçük düşürücü hareket etmek en alçakça harekettir hiçbir insanlık kuralına sığmaz.Kaldı ki hamiltonun başarısı inkar edilemez.Aslında Hamiltona yapılan bu davranışların bir kısmında ron dennis in hamilton a karşı olan tutumu da etkendir.Tabi bu yapılan haksızca karalamaların ve ırkçı yaklaşımların özdür olamaz.Faşizme ve ırkçılığa HAyır….

  16. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    herkesin hamiltona karşı bir olma gibi bir durum yok ortada arkadaşım… sadece bunlar pazar günü hamiltonun olağan rakipleri… bunlar gayet doğal… massa 7 puan önde olsa sizde diyeceksiniz bmw, alonso hadi koçum vs 🙂 çünkü şampiyonluk sadece bizim elimizde değil, başkalarının elinede bakıyoruz… tabiki destekleyecez…

  17. McLAREN TEAM avatarı

    hamiltonu emeklerinizle süperstar yaptığınız için teşekürler….

  18. McLAREN TEAM avatarı

    şu hale bak herkez bir olmuş daha ikici yılında olan bir pilotla yarışıyorlar! :)) ama gerçekten bundan çoook zevk alıyorum! ve hamiltonda bundan memnun! hadi massa hadi bmw ler hadi alonso hadi kimi hadi biatore hahaha:))
    hamilton sen saygı duyulacak bir pilotsun!

  19. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Ya çocuk renginden dolayı ispanyada maymun maskesiyle protesto edildi, brezilyada ırkçılık provakosyanlarına uğradı. pist dışında herkese nazik davrandı olmadı, pistte herkese yol verse olmayacak, herkesi geçti olmadı, ilk senesi niye şampiyon olacaktı diye millet gıcık kaptı, işte bu saydıklarım zayıf insanların halleri başarıyı ve rengi hazmedemeyen insanların. şimdi ben beyazım ve şöyle aklımdan geçen siyahları sayayım. ilk ezanı okuyan siyahtı, yüzyılın sporcusu M.ali Clay siyahtı, müzik dünyasının efsanesi M.jackson siyahtı, basket yıldızları kerim abdul cabbar michale cordun, atletizim 100 m koşu rekoru Asafa Powell, şimdi barack obama, nelson mandella, MalcomX, bütün bunlar renkleri siyahtı ve benim için hepsi çok değerli insanlar. hamilton da öyle inanın sırf siyah olduğu için ayrı bi sempatim var bu çocuğa

  20. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    aminnn:)

  21. MagicAlonso avatarı

    hadi ferni hadi hava hadi Bmwler ve kimi el birliğiyle massaya yardım yapında Massa şampiyonluğu alsın.Koyu bir Alonso tarftarı olmama rağmen bütün gönlüm hafta sonu boyunca seninile birlikte olacak umarım Hak ettiğin şekilde şampiyonluğa kavuşursun

  22. Bütün bir hafta sonu böyle olurr umarımm !!

  23. Bmw`ler biraz geride kaldilar antremanlarda, Belki Trulli ve Vettel`in yardimi dokunabilir, tabi bilemeyiz Bmw`ler hizlanir belki..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir