Red Bull, Burundaki Kamera Çözümünü Kaldıracak

yazar:

kategori:

Red Bull, bu sene şu ana kadar kullandığı burundaki kamera çözümünü değiştirmek zorunda kalacak.

Adrian Newey bu sene, burunda zorunlu bulunması gereken kamerayı geçen seneki gibi basamak burnu gizlemek için kullanılan platformu kullanarak yerleştirmişti.

Kameranın karbon yapı üzerinde bulunması yasak olmasına rağmen Newey’in çözümü kurallar dahilindeydi.

Ancak bu çözüm, FOM yöneticilerini ve Bernie Ecclestone’u memnun etmedi. Red Bull’un çözümü ile aracın arka tarafını çekmek mümkün olmadığı için Ecclestone mutsuzluğunu dile getirdi.

Tüm bu memnuniyetsizliklerin ardından Red Bull, Monaco’da aracına standart kameraları yerleştirecek.


Yorumlar

“Red Bull, Burundaki Kamera Çözümünü Kaldıracak” için bir yanıt

  1. Bu icat acaba avantaj getiriyor muydu bilinmez? Bana biraz o yarıktan hava kokluyor gibime geldi. Red Bull’un viraj dengesini sarsabilir. Bu hamleden sonra Ferrari Red Bull ile beraber 2.lik savaşı verebilir. Şu reklamcılarda olmasa Ferrari ne yapacaktı? Sağolasın Bernie. Eskiden seni antipatik bulurdum ama yılların tecrübesi boşuna olmamışsın. Adam biliyor. Kimin hangi kurallarla öne çıkacağını biliyor. V6’dan öncede memnuniyetsizliğini dile getirmişti. Adama şantaj yaptılar. Hacı senin rüşvet davan var, hele bir V6’ya geçirme görürsün dediler adam mecbur kabul etti. Şu davadan sıyrılsada eski Formula 1’i geri getirse. Gerçi getirmek için pekte zamanı kalmadı 3-4 seneye kesin ölür. O öldükten sonra Cvc onun gibisini bir daha da bulamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir