Raikkonen, Farklı Serilerde Yarışamamaktan Şikayetçi

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Formula 1’de yapması gerektiği görevlerden fırsat buldukça farklı serilerde yarışmaya çıkmak istediğini ve böyle bir şansının olmaması nedeniyle üzgün olduğunu dile getirdi.

2009’da Formula 1’den ayrıldıktan sonra ralli ve NASCAR mücadelelerine katılan Raikkonen aynı zamanda GP3 aracı test etti.

Sir Jack Brabham’ın sorulması üzerine Raikkonen “Açıkçası bu haberi okudum ve onun öldüğünü duymak üzücü. Açıkçası bugünler, onların yarıştıkları dönemden çok farklı. Onlar farklı kategorilerde ve yarışlarda yarışabiliyordu. Biz de Formula 1’de yarışırken farklı şeyler yapabilsek, farklı serilerde yarışabilsek güzel olurdu.”

“Ancak sorun şu ki günümüzde her şey çok pahalı ve insanlar yaralanmanızdan endişe duyuyorlar ve bu yüzden yapabileceklerinizi sınırlamaya çalışıyorlar. ”

“Bunun kötü olduğunu düşünüyorum çünkü bu herkes için daha eğlenceli olabilirdi, diğer seriler de bundan faydalanabilirdi. Böyle şeyler yapmak güzel olur.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Farklı Serilerde Yarışamamaktan Şikayetçi” için 10 yanıt

  1. gençler sakin, son yarış neler döndüğü ortaya çıkmışken toplanıp saldırmayın..sezon uzun bekleyip görelim daha nelerin olacağını, ferrari’de daha neler döneceğini?

  2. Osman Yıldız avatarı
    Osman Yıldız

    “Alonso ile mücadele edeyim, takıma katkı sağlayayım, bende sonuna kadar zorlayayım.” dese keşke..

  3. Araçtan ve takımın Alonso’yu kayırmasından sonra Rai kendini rahata bağlamış..Adam haklı F1’de Ferrari zevk vermeyince adrenalini başka serilerde arıyor…Takımlar o kadar para harcıor pilotlara pamuklara sarmaları doğal..

  4. hayır F1 bitti başka serilere şeetcen, git boş zamanlarında simulasyonda setup dene 😛

  5. Farklı serilerde yarışmak isteyen pilotlar varsa akıllarından bile geçirmesinler. Kubica’nın durumu ortada.F1’e geri dönmek istese bile dönemiyor.

  6. ForzaFerrari avatarı

    Raikkonen klasik rahat tavırlarına girmeye başladı ferrariye kapak atınca. Umarım artık kendine bi çekidüzen verir. Aksi halde ikinci kez kovulma durumuyla karşı karşıya kalabilir. Araba yüküyle para veriyorlar sana elbette farklı serilerde yarışıp kendini riske atmayacaksın. Aracına ve sürüşüne odaklanıp bunları geliştirmeyi düşüneceğine farklı serilerden bahsediyorsun. Sana 5 te 5 üstünlük kurmuş bir takım arkadaşına sahipsin. Daha fazla geliştirmen gerekiyor kendini Alonsoyu mağlup etmen için. Aksi halde ciddi bir imaj kaybı yaşayabilirsin.

    1. Araçtan ve takımın Alonso’yu kayırmasından sonra Rai kendini rahata bağlamış..Adam haklı F1’de Ferrari zevk vermeyince adrenalini başka serilerde arıyor…

      1. Osman Yıldız avatarı
        Osman Yıldız

        5 yarıştır Ferrari Alonso’yu kayırmış helal be.

        Fanatizm kötü birşey canlar..

        1. Gerçekler acıtır..Fanatizm sonra gelir…

  7. Bence başka serileri düşünme bile Alonso’ya mağlup oluyorsun öyle ya da böyle benim bildiğim Raikkonen rekabetçiydi Vettel yanından geçerken izledin Alonso’ya karşı keza öyle savunma bile yapmadın mental olarak sorunlarının olduğu açık biran önce işine odaklanmanı dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir