Massa Sadece Yarışı Kazanmaya Odaklandı

yazar:

kategori:

Felipe Massa bugünkü baskın pole pozisyonunun ardından sadece yarınki yarışı kazanmaya odaklandığını söyledi.

Şampiyona lideri Lewis Hamilton’un 7 puan gerisinde bulunan Ferrari pilotu Brezilya’da ard arda 3. polünü kazandı ve vatandaşlarının inlemesi ile cesaret buldu.

Massa, 4. sırada kalan Lewis Hamilton’u düşünmektense yarışı kazanmaya odaklandığını söyledi.

Massa "Hamilton’un pozisyonunu düşünmüyorum, yarışı düşünüyorum. Her zaman Hamilton’u düşünmek aptalca olur aksi takdirde aracı süremem. Sadece işime konsantre olacağım, pistte en hızlı olmaya çalışacağım ve buna ihtiyacımız var."

" Yarın önümüzde oldukça uzun 73 tur var ancak önden başlamak her zaman iyidir. İyi bir aracımız var, cuma günü ve bu sabah geliştirdik ve  aracımızın burada çok rekabetçi olduğunu gösterdik. Bunu sıralamaların 3. bölümünde gösterdik."

" Çok rahat olduğumu ve tüm seanslarda hızlı olduğumu söyleyebilirim ancak Q2’de 4. virajda küçük bir hata yaptım. 4. virajda kerbden dışarı çıktım ve birkaç salise kaybettim. Q3’te her şeyi başardım ve önemli olan bu bölüm. Harika bir performans sergiledik."

" Araç tek kelime ile mükemmel, cuma günü daha ilk turdan itibaren her şey yolunda ilerledi. İyi bir performans ile başladık ve lastiklerin kullanımı bile son yarış ve belki diğer bazı yarışlara göre de tamamen tersti. Burada lastiklere dikkat etmeliyiz." dedi.

Brezilyalı pilot aynı zamanda vatandaşlarının desteğinden keyif aldığını söyledi.

Massa " Çevremizdeki insanlar etkileyiciydi. Burada, kendi taraftarlarım önünde ard arda 3. kez pole pozisyonunu kazanmak oldukça hoş ve bu motorsporlarında % 100 duygusal bir şey."

" Buraya gelip bizimyaptıklarımızı seven insanları görmek bizim için harika bir şey. Duygularımızı, özellikle kendi insanlarım önünde kendi duygularımı tek kelime ile ifade etmek çok zor ancak fantastik bir takım için yarışmak da çok duygusal." dedi.


Yorumlar

  1. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Massa dostum yarın şampiyon olamasan da sendeki bu azim , kazanma hırsını ve sendeki gelişmeleri gördükçe insan kendisinden geçiyor.Go Massa ,Kimi and Ferrari.

  2. burak bocek avatarı

    Bu sene fazlasıyla hak ettin felipe inşallah şans seninle olur…

  3. tebrikler felipe, ayrton'dan sonra brezilyalı fanatikleri tribünlerde coşturuyorsun. harika bir haftasonu dilerim karşılığı şampiyonluk olarak gelir. gelmese bile felipe'deki bu azmi heyecanı isteği görmek bile çok mutlu edici. yıkılıyor ortalık sayende massa. helal olsun sana. seninle gurur duyuyoruz.

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Güzel biz açıklama yapmış Felipe. Hem sevenlerine hemde takımına karşı hissettiklerini güzel ifade etmiş. Tekrar bu fantastik pole pozisyonu için kendisini tebrike diyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir