Newey Ferrari İddialarını Kabul Etmedi

yazar:

kategori:

Adrian Newey, perşembe günü yaptığı açıklamada son zamanlarda medyada geniş yer bulan “Ferrari’ye gideceği” iddialarını yalanladı.

Ferrari’nin son yıllarda yaşadığı performans düşüşünü önleyebilmek adına, 2006 yılından bu yana Red Bull’da görev yapan Adrian Newey ile anlaşmak istediği öne sürülmüştü. Hatta haberlerde Montezemolo’nun Newey’e astronomik bir sözleşme önerdiği bile ifade edilmişti.

Fakat ünlü tasarımcı bugün yaptığı kısa açıklamada “Yakın gelecekteki tek odak noktam Red Bull olacak, takımda kalmaya kararlıyım” dedi.

Takım patronu Christian Horner’da geçtiğimiz günlerde Newey’nin takımda kalmak istediğini söylemişti.


Yorumlar

“Newey Ferrari İddialarını Kabul Etmedi” için 4 yanıt

  1. Kabul etmedi fakat reddettiği de söylenemez.

  2. Yakın gelecek dediğin 3-5 ay. Orta vadede Ferrariye gelecektir, gelmese bile Red Bull’da da durmaz yat yarışlarına falan katılır. Artık kendini yeterince kanıtladı. Sadece Ferrariyi’de şampiyon yapıp 4 farklı takımı şampiyon yapan yegane adam olmak gibi bir hedefinin kaldığını düşünüyorum. Hele bir Red Bull bu seneden umudunu kessin, hele olmazda olurda Ferrari’nin arkasına da düşsün işte o zaman anlarızki Ferrari Newey’le çoktan prensipte anlaşmış. Yok Red Bull sene boyu rekabetçi olurda 2. yarı yine üst üste 9 yarış kazanırsa anlarızki Newey hâlâ Red Bull’da.

    1. 2.yari 9 yaris ust uste kazanacak ? Redbull ?
      Mercedes bu durumdayken ?
      Baya guldum ama 😀

    2. MichaelJackson avatarı
      MichaelJackson

      Onun gerçekleşmesi için takımın isminin Redbull Racing Mercedes olması lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir