Maldonado: Eleştiriler Beni Rahatsiz Etmiyor

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, son zamanlarda karıştığı olayların ardından yapılan eleştirilerden rahatsız olmadığını söyledi.

Venezuelalı sürücü bu yıl henüz puan ile tanışamadı, bununla birlikte son yarışlarda birçok kazanın başrolünde olan isimdi.

Üst üste karıştığı olayların ardından birçok kesim tarafından eleştirilen Maldonado, eleştirilerden rahatsız olmadığını söyledi.

“Tamam. Ben buna alışkınım eleştiriler her zaman için normaldir. Güney Amerika’dan geldiğiniz zaman birçok kişi size çok sert eleştiriler yapar. Ben bunu alt kategorilerde de yaşadım”

“Ama burası Formula 1. Araç farklı, çünkü şampiyonluk için yarışabilecek bir otomobilim yok. Ama insanlar istediklerini söyleyebilir, özgür bir dünyada yaşıyoruz”

Pastor Maldonado son zamanlarda internette dolaşan yat kazası görüntüsüne ne tepki verdiği sorusuna “Tamam kabul ediyorum, bu oldukça komik” dedi

Maldonado, sezona sinir bozucu bir başlangıç yapmalarının geçerli bir sebebi olduğuna inanıyor.

“Bunun birçok sebebinin olduğunu düşünüyorum. Çok zor şartlar altında çaıştık, araçtan yüzde yüzü alamıyorduk ve istediğimiz yönde gidemiyorduk”

“Barcelona testlerinde çok iyi iki gün geçirdik. Artık aracı çok daha iyi biliyoruz”

“Bazı hatalar yaptım, ama takım her zaman benim hatalarımı kabul etti. Artık her zaman olduğu gibi en iyi noktada yarışları bitirmek istiyorum”

“Araç içerisinde hatalar yapıyorum, ama bu daha fazlasını yapmak istememden kaynaklanıyor. Bazı ayar değişiklikleri, yeni düğmeler. Biz arabada çok meşgulüz”

“Belki bu beni biraz etkiliyor. Ama bu durum herkes için aynı”


Yorumlar

“Maldonado: Eleştiriler Beni Rahatsiz Etmiyor” için bir yanıt

  1. keşke rahatsız olsa da kendine biraz çeki düzen verse 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir