Red Bull Montreal’den Korkuyor

yazar:

kategori:

Red Bull takım patronu Christian Horner takımının bu haftasonu Monako’da Mercedes’i baskı altına alabileceğine inanıyor.

İlk antrenman gününde Red Bull Mercedes’in 0.2 saniye arkasındaydı. Horner pistin RB10’un zayıflıklarını azalttığını söyledi.

“Pistin doğası düzlük performansına çok fazla değer vermiyor ve bu da bu yıl bizim eksik olduğumuz alan. Bu yüzden bu çocuklara [Mercedes] zor zamanlar yaşatmayı umuyoruz.”

“Eminim yine güçlü olacaklar, Monako’da her zaman güçlülerdi, ancak bugün biz güçlü bir gün geçirdik ve sürücüler piste alışıyor ve ayarları tamamlıyorlar. Haftasonuna iyi bir başlangıç yaptık.”

Red Bull’un Renault’nun sorunlarına rağmen Mercedes’ten sonra en iyi takım olduğu söyleniyor.

“Elbette sezon öncesinde nerede olduğumuza bakarsak birkaç ayda ciddi ilerleme kaydettik. Umarım bu yükseliş hızını koruyabilir ve iki Mercedes sürücüsüyle yarışabiliriz.”

Horner bir sonraki yarışın takım için çok zorlu geçeceğinden emin: “Çok yakınız ve Renault ve Total Mercedes ile olan farkı kapatmak için çalışıyor. Barselona’da büyük bir adım attık ve bu haftasonu da biraz daha yakınız. Ancak en büyük testimiz iki hafta sonra Montreal’de olacak.”


Yorumlar

“Red Bull Montreal’den Korkuyor” için 2 yanıt

  1. Evet haberin içeriğiyle başlık arasında bir ilişki yok
    daha uygun bir başlık olabilirdi
    RedBull’un gerçek gücü montrealda ortaya çıkacak

    Hatta Redbull montreal’de ya tamam ya devam diyecek şeklinde başlık bile olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum

  2. Haberin içeriği ile başlığı arasındaki alakayı pek kuramadım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir