McLaren, Monaco’da Johnnie Walker ile Olan Ortaklığını Kutluyor

yazar:

kategori:

McLaren, 2014 Monaco GP’sinde Johnnie Walker ile olan ilişkisini kutlamak adına aracın üzerinde, sürücü tulumunda ve kaskın üzerinde Johnnie Walker logolarının yer alacağını açıkladı.

2005 yılından bu yana McLaren ile ortaklığını sürdüren Johnnie Walker, McLaren ile Monaco’da 160. yarışına çıkıyor ve Monaco bunu kutlamak için ideal bir yer.

Bu kutlamalar kapsamında pilot kasklarının üstünde, aracın üzerinde ve pilotlarının tulumlarının üzerinde Johnnie Walker logoları yer alacak.


Yorumlar

“McLaren, Monaco’da Johnnie Walker ile Olan Ortaklığını Kutluyor” için 5 yanıt

  1. Artık Mclaren denince aklıma Barrichello ve Maldonado’lu Williams geliyor. Para sıkıntısını gölgede bırakacak kadar teknik deha ve pilot eksikliği yaşıyorlar. Açıkta iyi pilot ve teknik adam yok.

    Adamların takım patronları bile yok. Seneye nasıl olacak çok merak ediyorum. Dua etsinler de Honda motoru iyi çıksın.

  2. Monaco nun şerefine bir Black Label alayım hafta sonunu güzel geçirelim.

    Ana sponsorda ne önemliymiş McLaren için vay be. Sanırsın aracı Vodafone yaptı yıllarca. Seneye kendi motorumuz olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

    O zaman görecez küçülmeyi büyümeyi!!!!

  3. Bu seneki başarısız sonuçlardan sonra sanırım sponsorlarda sıcak bakmıyor veya McLaren gelecek sene Honda’nın gelmesiyle hem başarının hem paranın geleceğini düşünüp İsim sponsorunu gelecek sene daha yüksek ücret ile getirmek istiyor da olabilir.

  4. Konu dışı: Mclaren’in geldiği duruma bak adamlar ana sponsor bile bulamıyorlar…Nerde eskilerin Maclaren’i, ilerisi onlar için umarım Williams gibi olmaz…Ne pilotlar yarıştı geçmişinde say say bitmez….

  5. Yusuf Hitay avatarı

    sponsor bulamayınca her yarış kutlanacak bir şey bulunuyor haliyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir