Alonso, Renault'ta Kaldığını Açıklamaya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, 2009 sezonunda Renault’ta kalacağını çarşamba günü yapacağı açıklama ile duyuracak.

İspanyol pilot bir süredir gelecek sene için opsiyonlarını değerlendirdi ve Honda ile zaman zaman adının anılmasına rağmen Renault’ta kalmaya karar verdi.

Flavio Briatore dün yaptığı açıklamada 2009 için dizilimlerini bu hafta açıklayacaklarını belirtti.

Briatore "Pilotlarımı çarşamba günü açıklayacağım. Bu bir açıklama olacak ancak pilotların kim olduğunu söyleyemem." dedi.

Bazı kaynaklar Nelson Piquet’in 2. koltukta kalacağını belirtiyor.

 


Yorumlar

  1. barış şanlı avatarı
    barış şanlı

    2005-06 yılında Renault f1 team başka seride yarışmadı dimi? Ne bileyim ya biz başka alemlerdeyiz yada bir başkaları ve ben bu yıllarda renaultun bırakın şampiyonluğa oynadığını şampiyon olduğunu hatırlıyorum. Yoksa bir rüyamıydı ve bütün renault taraftarları aynı dönemde aynı rüyayımı gördüler.

  2. McLAREN TEAM avatarı

    bu adam daha ikinci yılında!
    shumi nin bile benim rekorlarımı kıra bilir diyip ondan etkilendim diyebilmesi düşünüyorum! sizin o kimki, aciz,beceriksiz,korkak gibi ifadelerinizi düşünüyorum!
    işte bu yüzden siz ve sizin gibiler için iyiki varsın LEWİS HAMİLTON! diyorum!
    hepinize bu vermiş olduğu ızdıraptan dolayı onu tekrar kutluyorum!

  3. Gökhan Demir : Renault şampiyonluğa oynar sözüne bayağı güldüm.Hay Allah iyiliğinizi versin.Aynı Renault' tan mı konuşuyoruz bilmem ki.

    yok gökhan hani mclarenin korkudan garajından cıkamadıgı schumacherın geçildiği ferrarinin yıkıldıgı senedeki renaulttan söz ediyoruz ne çobuk unuttunuz?

  4. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Renault şampiyonluğa oynar sözüne bayağı güldüm.Hay Allah iyiliğinizi versin.Aynı Renault' tan mı konuşuyoruz bilmem ki.

  5. flavio sakın baba ısmıyle f1de tutunmaya calısan su piqueti takımda tutma tarıhte reno taraftarlarıda senı affetmez piquete karsı bourdaisi bile terch ederm yeterkı piquet takımdan kovulsn ıstemyrm o adamı 18 yarısta yarısmayı ogrenemedı dun aptalca yarıs dısı kaldı arac kullanmayı bıle bılmıyor sakın carsamba gunu agzından nelson piquet lafı cıkmasn flavio:@ kubicadan sonra grosjeanide harcarsan ozmn hesabını vermezsn italyan sevdan yuzunden takıma fisiyi getrdn kubıcayı harcadn babasının sevdasına da piqueti tutup romaını harcama sakın

  6. renault piqueti takımda tutarsa flavioya olan bütün sevgmi saygımı gozden gecrrım ayıp ya bu adam 18 yarısta ıkı kere Q3 e kaldı finsh gordugu yarıs sayısı 5-6 kendı evınde bıle rezıl oldu bu adamı tutan zıhnıyetın akli dengesinden süphe ederım sakın flavio bu hatayı yapma heıkkı R27 ıle 7.bitrmstı bu adam son 5 yarısın en hızlı 3. aracıyla 2 puan toplayabldı bu adamı takımda tumayın allah askına bı sezon daha sac bas yolamam nolur grosjeani takıma katın lütfen

  7. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Bencede En Mantıklısı Renault'ta Kalması'dır … Muhteşem Bir 2'li 🙂 yeni Sezona Artık bomba Gibi Bir Renault % Alonso Gelir 🙂 Tekrar Bu güzel Sezona Heyecan Kattıgn için Tsk. !!!!

  8. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Alonso'yu özel yapan pistteki en iyi araca sahip olamasa bile hep çok iyi işler çıkartmasıydı. Bu yıl bunu yine destansı bir şekilde ortaya koydu. Bize yine çok iyi bir son yaşattı. Teşekkürler Alonso.

  9. Bir Rai taraftari olarak Renault ve Alonso`yu yurekten tebrik ediyorum, ikinci yarida gercekten harika bir is cikarttilar.. Alonso`yu eskiden pek sevmezdim hala bazi hosuma gitmeyen huylari var ama bu sezonki tum telsiz konusmalarindanda sunu anladim ki adam gercekten yarisi cok iyi okuyor, pisti ve araci da cok iyi okuyor, strateji konusunda surekli pit duvarini calismaya sevk ediyor, gercekten cok cok iyi bir pilot..

  10. barış şanlı avatarı
    barış şanlı

    Herzaman dediğim gibi Alonsonun en hızlı araca ihtiyacı yok. Seneye şu durumdaki renault olsa bile şampiyonluğa oynar ki seneye Alonso r29un geliştirilmesinde bir mühendis gibi çalışacaktır. Aracın geliştirilmesinde bu denli çaba sarfeden başka pilotların ön plana çıktığını düşünmüyorum. Çünkü o sadece aracı kullanan bir pilot değil aracın dışındaykende bir pilot. Ayrıca renault pit duvarı ekibi bu sezondan çok iyi dersler çıkarmış gibiler strateji anlamında. Alonsonun telsiz konuşmaları bunu gösteriyor.

  11. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Seneye alonsoyu görmek harika! fakat piquet için aynı şeyi söyleyemem!

  12. bence piquet'in kesinlikle kalması lazım! şanssızlıklarla dolu bir sezondu ama kesinlikle başarılı olacak bir pilot.

  13. recep altın avatarı

    Singapur sonrası Renault gösterdiği performans inanılmazdı!Alonso istediği araca kavuştu ve kalmasında bu etkili olmuştur!

  14. Alonso'yu en iyi kullanan takım Renault. Bu yüzden her ikisi için de en doğrusu buydu, ancak Piquet'den ikinci pilot olmaz diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir