Ferrari Raikkonen'in Tekrar Dönmesini Bekliyor

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, gelecek sene Kimi Raikkonen’in MotoGP’de Valentino Rossi’nin yaptığı gibi bir dönüş gerçekleştireceğini söyledi.

Domenicali "Bu sene onun için kesinlikle zor bir yıldı."

"Ancak o mutlu çünkü takım olarak birlikte kazandık. Ve tekrar başlamak için sabırsızlanıyor."

"Geçen sene bir çok kişi Valentino Rossi’nin bu sene biteceğinden bahsediyordu ve o bu sene başardı. Kimi’den gelecek sene aynı yaklaşımı bekliyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Sonuna kadar KIMI !!
    Sonuna kadar FERRARİ !!

  2. Kadir YILMAZ avatarı

    Herbiriniz zaten dile getirmişsiniz, ben de bu adam tartışılmaz diye iddaa ediyorum. Toplamda 1 kere şampiyon olabilimiş olması onun en iyi olduğu gerçeğini değiştirmez, onun turlarını seyretmek bile keyifli. Hele kerb konusu zaten onu en iyi kılıyor, adam kerb'leri sonuna kadar kullanıyor ve bunun hakkını veren bir araç daha az hız kaybıyla onun farkını açık şekilde ortaya koyar.
    Bu arada adam kısmetsiz, geçen sene şans bir kez olsun yüzüne güldü (BRA, mclaren bir süreliğine durdu), şampiyn oldu 😀
    RAI

  3. kimiye uygun aracı cıkaran mclarendi.kiminin hislerini okyabiliyorlardı fakat birtürlü dayanıklılıkta basarı saglayamadılar.bu senede ferrari dayanıklılıgndan ödün vermeyerek kimiyi gözardı etmis oldu.ki olması gereken buydu.kimi bircok pilottan farklı.alonsodan schumiden ondan bundan herkesten farklı

    .diger pilotlar hız performasnsının yanında lastik basıncı kanat ayarlarının stabile bir sekilde calısılabilirligi downforce cekisi vs vs. yani tüm özellikleri dikkate alarak yarısıyorlar. ama kimi sadece hız.gerisi onun icin önemli degil.teknik bakımdan kimi pek iyi degil fakat ondaki saf fin hızı onda fazlasıyla var ve ona yetiyor;) FORZA RAİİKKONEN

  4. Emir Çolak avatarı

    Bu adam bence schumacherden sonra alonsoyla beraber en iyi iki pilot f1'de şu an içerisinde kendi görüşlerim bunlar.Herkez hata yapar önemli olan o yanlışları hataları düzeltmek ve daha iyisini yapmaktır, bu adamda 2009'da müthiş olacak inanıyorum.

  5. "EN" büyük sorun bu adamın yaşam felsefesi;
    ben başkası değil başkası bana uysun tarzında yaşıyor…

  6. McLAREN TEAM avatarı

    onun muhteşem sürüşü tartışmasız! bence kiminin sorunları
    1.disiplisizlik bu adama yaramıyor!(muhtemelen pistden en mutlu ayrılan pilottur şuan kafasıda güzeldir)

    2.o yalnzca direksiyona geçer ve hızlı gider yani ne istediğini anlatmaz bu onun en büyük sorunu! takım ona göre çalışamaz.

    3.mutsuz olan bir evlili yaşıyor belkide ayrılmışlardır ama onun için ciddi bir sorun!(yani aşk yok!)

    4.ferrari kesinlikle onun stiline uygun değil pistde onun en iyi kullandığı yer kerb'ler ve mclaren kerblerden en iyi araç yani kiminin tam istediği olay!

    5.yarış harici katılması gereken extralar bu onun yarışdan önce kesinlikle motivasyonunu bozuyor!

  7. Kimi 5 sene mclarendeydi. 5 sene bi sürücünün sürüş tarzlarını öğrenmek için çok çook uzun bi zaman. yani mclarende dayanıklılık harici araca uyum sorununun olmaması doğal. ama 3. senesinde artık ferrarininde bu işi çözebilecek kapasitede bi takım olduğuna inanıyorum. yalnız ferraride taktik adamı yok, ben bundan muzdaripim. yarışlara felaket taktiklerle çıkarıyolar pilotları ya.. 2009daki bide yeni düzenlemeler filan var.. bilmiyorum ya. yani Kimi'ye güvenim sonsuz ama koşullar nasıl olur, hiç belli olmaz. umarım Kimi seneye şu dönüşünü gerçekleştirir..

  8. 2009 onun yılı olucak!!
    Ama daha çok var başlamasına off 🙁

  9. Bende power gibi dusunuyorum, Ferrari araci pek uymuyor Kimi`ye, Mclaren ile daha agrasif olabiliyordu, ama geri donecektir Rai..

  10. bir tifosi olarak kımıye mclarendeyden sempatı duymustum keske bu adam bızde olsa dıye bana gorede suan en ıyı pılotlar kımı ve alansodur kım nederse desın evet kımı busenede sorunlarlar basladı ve oylede bıttı ama buz adam gerı donecektır buna ınanıyoruz.

  11. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    yapma yav okadar varmı .ammada uzunmuş .

  12. tolga soydan avatarı

    geri döner geri döner. 143 gün varmış yarışa =)

  13. FeRRaR!_k!msTeR #1 avatarı
    FeRRaR!_k!msTeR #1

    seneye geri döneceği kesn ztn ve her zmnda arksndayıs=)) bitsn artk diyordk şmdi de nasl beklycz dyrz:D

  14. ferrari sadece bu sene değil geçen senede uymadı kimiye. onun ihtiyacı olan MP4/20 inin dayanıklı versiyonu yada sadece bir mclaren. ferrari sürüş olarak kiminin ihtiyaçlarını karşılamıyor. 2009 kiminin baskın bir şekilde varolduğu yada tarihe karıştığı yıl olabilir, izleyip göreceğiz…

  15. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    Hadi Kİmi seni destekliyoruz:)

  16. kimi en çok lastiklerden dert yandı bu sezon. sürüş karakterine göre değildi yeterince araç. lastikleri ısıttığında en hızlı turları attı zaten. ferrari yeni aracın tasarımında bunu ele alacaktır kesinlikle. 2009 da daha verimli bir sezon bekliyoruz.

    uff daha mart 15 e kadar beklicez…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir