Hamilton: Senna Gibi Davranacağım

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton takım arkadaşı Nico Rosberg ile aralarındaki gerilimi Ayrton Senna’nın Alain Prost’ta yaptığı yöntemle çözeceğini söyledi.

Hamilton Rosberg’in kasıtlı olarak sarı bayraklara neden olup olmadığı sorusuna doğrudan cevap vermeyi reddetti.

“Bunun olacağını tahmin etmeliydim.”

Rosberg ile aralarındaki sorunu çözmesi gerektiği sorulduğunda ise Hamilton McLaren’da Senna ve Prost’un yaşadıkları ile karşılaştırdı.

“Senna ve Prost bunun hakkında konuştular mı bilmiyorum, ancak Senna’nın bununla yaşama şeklini sevmiştim, bu yüzden onun kitabından bir sayfa açacağım.”

Rosberg’in özür dilemesinin gerektiği hakkındaki soruya ise Hamilton: “Neden özür dilemeli ki? O polün sahibi.”


Yorumlar

“Hamilton: Senna Gibi Davranacağım” için 30 yanıt

  1. Lazenby: “Rosberg and Hamilton, side by side, into the first cornerrrrr… Unbelievable! Crash! Crash! Mercedes duo tangled each other!”

    Serhan Acar: “Chilton da ilk virajı sorunsuzca döndü… Kaza var! kaza var! Hamilton ve Rosberg!”

    Okay Karacan: “Mercedes’ten ateş fışkırıyor. Büyük kavga var, büyük kavga var!”

    1. Yusuf Hitay avatarı

      aman aman aman ouuuuvvv

    2. abi ne güldüm ya bu ya 😀 ateş fışkırıyor nedir abi yad harbi komedi ya 😀

    3. abi ne güldüm ya bu ya 😀 ateş fışkırıyor nedir abi yad harbi komedi ya 😀

  2. Hiçbir şey olmayacak merak edip boşuna heyecanlanmayın.

  3. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    o değilde hamilton yerine Raikkonen olsaydı ne komedi dönerdi haa 🙂

  4. hamilton yarin bu hirsla iyi start alirsa ..ilk viraja da yanyana gelirse ..kimsenin ayagini gazdan cekecegini sanmiyorum.. hele rosberg polü almisken.. hamiltonda bu kadar agresivken … ve sonra ne olur… siz düsünün :)) bisey olmazsa.. yarista ikili arasinda ..bahreynde ki gibi kapisma bekliyorum .. zaten o yarista ..nasil kaza olmadi hayret ettim.. ama bu sefer ..kaza olur.. tüney cikisi ..hamilton dalar…rosberg de kapiyi kapatir ve güm :))

  5. İşin ilginç tarafı ortalık Rosberg-Hamilton ve ikisini barışık göstermeye çalışan Mercedes haberleri ile dolu.

    Ben şunu idda ediyorum ya bu ikili sezon ortası ve sonu birbirinin kuyusunu kazacak yada Mercedesin bir alandaki şampiyonluğuna malolucak.

    İşte her takım şampiyonluk kültürüne sahip değildir.Bu noktada Mercedes deneyimsiz şampiyon olabilir ama sürdürülebilirlik açısından çokta baskın olması zor neticede bu gerilim takımların çalışamalarınada zarar verir.Ha tabiki Mercedes kulaklarını çeker ikilinin ama takım ruhu ve motivasyonu kayboldumu herşey kötüye gider araç iyi olsa dahi.

  6. keskın sırke kabına zarar rosberg sampıyonlugun sadece pıstte kazanılmadıgını bılıyor gecenlerde hamıltonın zaaflarını bılıyorum demıstı bugunde o yonde bır adım attı hamıltonda hızla bu tuzagın ıcıne gıdıyor 🙂

  7. Şimdi Rosberg düşünsün 😀

  8. Rosberg ve Hamilton arasında bu tip gerginliklerin olacağı er ya da geç belliydi. Bir kaç yarış önce gördüğümüz dostluk görüntüleri, yarış sonrası şakalaşmaları sezon başı olmasından kaynaklanıyordu ama artık işler yavaş yavaş ciddiye biniyor. Hamilton her zaman çok hırslıydı bunu McLaren zamanında Alonso ile takım arkadaşı olduğu zamanlardan da biliyoruz, hırslı olmak kötü bişey mi elbette değil ancak geçmişteki örneklerden de görüyoruz ki iki takım arkadaşı rekabet halindeyken arkadaşlıkları gölgeleniyor bunu doğal bir süreç olarak görmeliyiz bence. Umarım bu durum Mercedes bünyesinde çatlaklara neden olmaz.

  9. ’89 Suzuka’daki Senna gibi davranacaksan şahsen hayır demem.

  10. sorun sanırım bugün yaşanan bir olay değil. daha öncesi var ki, Prost’ta bu konuda uyarmış. bugün ki olayla ilgili zaten adamın dediği, sarı bayrakların olabileceğini tahmin etmeliydim. Rosberg’den özür bekliyor musun sorusuna ise ‘neden özür dilesin ki’ demiş.

    birde Senna’nın, Prost ile sorununa yaklaşımını tek bir kaza olarak görüp, Hamilton’a yüklenmekte biraz acımasızca. Kaldı ki, Prost bile kazaya rağmen, Senna ile hep birbirlerine saygılı olduklarını açıklamıştır. Herkes gibi Hamilton’da bir kişiyi idolü görebilir veya benimseyip, davranışlarından etkilenebilir. Bile Bile Rosberg’e çarpacak kadar salak veya şuursuz olduğunu düşünmüyorum. Ama sert olacaktır. Her zamanki gibi.

  11. bakalım yarıs hırslı sert yarıs olacak kazada olacagı kesın ama kım yapacak tabıkı

  12. Senaryonun farkındasınız değil mi?

    Şampiyonu 2012’nin ikinci yarısında belli olan 2014’ün yapay polemiklerine hoşgeldiniz.
    Oysa Hamilton’ın McLaren’i terketmesine ne kadar da şaşırmıştık.!

    Şimdi bir çok pistte bir tur geriden başlasa dahi yarışa ortak olabilecek tarihin en baskın aracında, belki de en hızlı pilot oturuyorken yarışlar pek de ilgi çekici olmayacaktı. Her hafta kac kez Rosberg ve Hamilton’dan gereksiz ve saçma açıklamaları okumakla sinaniyoruz farkinda mısınız?

    Bugünki siralama senaryosu da bunlardan biriydi kuşkusuz. Ecclestone’un bu işte parmağı yoksa ben de bir şey bilmiyorum.

    Oynanan bu tiyatro BBG evinin sahte tartışmaları gibi komik ve egreti. Söylenecek tek şey, “yav he he”…

  13. OtonomAktor avatarı

    yarın kaza var desene ham, şimdiden heyecanlandım lan 🙂

  14. idda ediyorum start ‘da kaza olucak kesin temas var eğer rosberg ceza almassa

  15. Madem bir halt ettin bari sessizce yarını bekle. Bir de utanmadan seviniyor garip garip.

    Rosberg bitmiştir. Hamilton’ı destekliyoruz.

  16. Umudumuz Saban filmindeki Kemal Sunal’ın konuşmalarına benziyor. John Wayne amcam nasıl yaparsa ben de öyle yapacam:) Biz vahşi batıda böyle yaparız.

  17. Hamiltonun hizi ne kadar mukemmelse,karakteride davranislarida bir o kadar zayif,uzun bir zaman sonra eline sampiyonluk firsati geçmis akilli davranmasi gerekirken yaptigi açiklamalara bak,Rosberg kotu bir davranis yapmis,onla bir olmanin ne anlami var,Hamilton sakin kalsa zaten Rosberg kendi kenini bitirecek,ayrica Senna kopyasi olarak anilacagina,kendi ismiyle anilmasi daha guzel olur,çunki Hamiltonda bu potansiyel fazlasiyla var…

    1. kendı ısmıyle anılması ıcın pıst dısındada cok guclu olması gerekır bu olmadıgı ıcın hep sennanın golgesınde asımıle olarak yasıyor markalasmak zor zanaat

  18. Yusuf Hitay avatarı

    oo yarına patlamış mısır şart.

  19. Formula1 iceman avatarı
    Formula1 iceman

    Birileri yarına kadar Lewis’İ sakinleştirmezse ikisi de ilk virajı dönemeden yarış dışı kalacak.

  20. Ya Hamilton kazanacak ya da ikisi de yarış dışı üçüncü bir seçenek yok şimdiden söyluyorum 🙂

    1. OtonomAktor avatarı

      vallahi doğru 😀

    2. Onur Gentas avatarı

      🙂

  21. hamılton lıdersın arac guzel nıcodanda az daha ıyısın bı turlu olgunlasamadın massa ıle olan kaza cocuk gunlerıne donersen bı daha bu fırsatı bulamazsın

  22. Sıkı tutunun ilk virajda kaza var!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir