Zetsche: Formula 1 Bizi Yakından İlgilendiriyor

yazar:

kategori:

Daimler CEO’su Dieter Zetsche’ye göre bu sezonun yeni Formula 1’i Mercedes’i her zamandan daha çok ilgilendiriyor.

“Teknolojik mücadelenin iş alanındakine benzemesi çok daha iyi, yakıt tasarrufu yapmanız, verimli olmanız ve çok yüksek performans elde etmeniz gerekiyor.”

“Seri üretim araçlarımızda tam olarak yapmak zorunda olduğumuz şey bu ve tam olarak aynı teknik bileşenleri kullanıyoruz. Yeni kurallar geçmişe nazaran bizi çok daha fazla ilgilendiriyor.”

Toto Wolff de sporun Mercedes ve Petronas için artık daha önemli olduğunu söyledi.

“Çok fazla olumsuz düşünce ve hikaye var, çoğu da ekonomi konusunda. Eğer basın değerlerine bakılırsa bu sezon Mercedes ve Petronas’a kazandırdı ve Formula 1’deki tüm yatırımlarımız artık bir şey ifade ediyor.”

Zetsche Mercedes’i zorlamanın rakiplerinin elinde olduğunu ekledi ve bunu onlar için kolaylaştırmayacaklarını söyledi.

“Peşpeşe dört yıl boyunca tek bir takım şampiyon oldu, ve şimdi ise ilk beş yarışta tek bir takımın kazandığını konuşuyoruz.”

“Bir çokları Mercedes’in bu rekabette başarılı olacağını umuyordu. Bazıları rekabetçi olabilmemizin bu kadar uzun zaman almasına şaşırdı. Bunu çok daha önce bekleyen insanlarız.”


Yorumlar

“Zetsche: Formula 1 Bizi Yakından İlgilendiriyor” için bir yanıt

  1. Renaultun 1.6 litrelik dizel dCi motoru yeni Mercedes Benz C Serisinde kullanacak. Mevcut A 180 CDI modelinde 110 beygir güç üreten 1.5 litrelik dizel Renault motoru kullanılıyor.

    Bunların üzerine gelişim yaparlarsa iyi olur 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir