Permane: Monaco Lotus’a Uymuyor

yazar:

kategori:

Lotus teknik direktörü Alan Permane, Monaco’nun düşük hızlı virajlarının Lotus’a uymadığını söyledi.

“Sonuç hayal kırıklığı.Yavaş hızlı virajlarda iyi değiliz. Ne yazık ki burada birçok düşük hızlı viraj var. Elimizden geleni yaptık fakat 14. ve 15. sıra mümkün olabildi”

“Pazar günü kaybettiğimiz sıraları telafi edebilmek için önümüze çıkan hiçbir fırsatı kaçırmayacağız. Mümkün olan en iyi sonuçta yarışı bitirmek istiyoruz”

“Karşı karşıya olduğumuz zor bir görev var. Monako’da geçiş yapmak için lastiklere iyi bakmak zorundasınız. İyi bir strateji ile birlikte yukarılarda yarışı bitirebiliriz. Güvenlik aracı kumarını tercih edebiliriz.  Gece boyunca performansımızı en üst düzeye çıkarabilmek için çalışacağız”


Yorumlar

“Permane: Monaco Lotus’a Uymuyor” için 7 yanıt

  1. Neresi uyuyorki Lotusa,Monaco uysun…

  2. Bana ise uzun yıllardır tam tersi gibi geliyor. Bu takım Renault iken bile Monaco’da bir şekilde iyiydi gibi ta ki 2011 önden çıkışlı egzoz zamanlarına kadar. Ne kadar kötü sezonlar geçirseler ya da problem yaşasalar da genelde Monaco’da podyum bile kovalayabiliyorlardı. Hatta efsane Senna’nın 84 Monaco gp’sinde adını ilk kez büyük harfler ile duyurduğu yarıştaki takımı aynı fabrikanın takımı toleman değil miydi yanlış hatırlamıyorsam? Elbette o başarı %90’dan fazla Senna’nındır ama ben hep öyle hissederim. Benetton ile Schumi, Renault ile Trulli, Alonso sonra şampiyonluk kovalayamayacak olduğu yakın yıllarda ise Fisichella Kubica gayet iyi yarışlar çıkarmış, podyumlar, galibiyetler kovalamışlardır Monaco sokaklarında.

  3. Yanlış hatırlamıyorsam sezon başlamadan veya başlarında aracımızın Df seviyesi redbulla yakın diye bi haber çıkmıştı. Şimdi öyleyse bunu neden diyosun anlamadım. Tabi tam hatırlamıyorum haberi hatırlayan varsa söylesin.

    1. downforce la pek bir ilgisi yok yavaş virajların, mekanik tutuş onemli.

      1. Haberi tam hatırlamıyorum redbulla yakın bi aracımız var gibi bir şey söylemişlerdi ondan dedim

        1. Sanırım Grosjean’ın açıklamasından bahsediyorsunuz “Grosjean: “Lotus Aerodinami Açısından Red Bull’un Çok Gerisinde Değil”

          1. Evet o olması lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir