Vettel: Çaresizdim

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Monaco GP’sinde yarış dışı kaldığı için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Vettel, Monaco GP’sine dördüncü sıradan başlamış ve startta takım arkadaşı Ricciardo’yu geçerek üçüncü sıraya yükselmişti.

Vettel 3. tura geldiğinde yavaşladı ve aracını pite götürdü. Takım kısa bir çalışmanın ardından aracı yeniden piste gönderse de Vettel bir tur sonra yeniden pite gelerek yarışı bıraktı.

Alman pilot araç içerisinde kendisini oldukça çaresiz hissettiğini söyledi.

“Açıkçası hayal kırıklığı yaşıyorum. İyi bir başlangıçtan sonra aracın turbosunda bir arıza çıktı ve onu kaybettik. Daha sonra yarış dışı kaldım”

“Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Araçta gerçekten çok çaresiz hissettim. Takımın sorunu çözmesini bekliyordum ama olmadı”

Böylelikle Alman pilotun sorunlu 2014 sezonu devam etmiş oldu.


Yorumlar

“Vettel: Çaresizdim” için 11 yanıt

  1. crazyayrton avatarı

    nihayet.

  2. red bull aynı red bull.
    horner aynı, mateschitz aynı, newey aynı.
    her şey aynı.

    geçen 4 yılda webber’in vettel’e yedirildiğini, webber’in hakkının yendiğini söyleyenler, şimdi rikardo vettel’i paspas gibi süpürürken webber’in ah’ından bahsediyorlar.

    adama sormazlar mı,
    webber’in 4 sene hakkını yiyen takım,
    rikardo’yu mu ezemeyecek?

    vettel merkezli bir takım rikardo’ya nasıl izin veriyor o halde?
    yoksa,
    rikardo’nun 4 yarışta başardığını,
    webber 4 senede beceremediğinden olabilir mi?

    1. Pitte weberin aracının ön kanadını sökülüp vettelin aracına takılmasını nasıl açıklıyorsun? weberin ahı çıkarmakla bitmez.

      1. Massa’nın sağlam vites kutusunun Alonso’ya sıra kazandırmak için açılmasını nasıl açıklıyorsunuz?

  3. ←Simply The Best avatarı
    ←Simply The Best

    Yorumlar o kadar komik(!) ki gül gül öldük burda. Webberin başına gelen talihsizlikler Vettelin suçu olmadığı gibi, Vettelin başına gelenler de Ric’in sucu değil. Gel gör ki sanki millet Webberi çok seviyordu da ilahi adalet tecelli etmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Webberi de birkaç taraftarı dışında umursayan yoktu. Şimdilerde bu yorumları görmemizin nedeni Vettelin dört yıl boyunca sezonları domine etmesi ve genç yaşta bu kadar başarıya imza atmasından başka bir açıklaması yok. Böyle basit kulplar bulacağınıza gerçekleri kabul etmeyi öğrenin.

  4. Güvenlik aracından sonra heyecanlanıp hangi düğmeye yanlış bastıysa motoru kitledi. Ardından bataryalar bir anda boşaldı sonra araç 1. viteste takılı kaldı. Geçen seneki araç mı geldi gözünün önüne ne yaptı? sezon başı verdiği bir ropörtajda, geçen seneki gibi sürersek yarışı tamamlayamayız demişti. Dediğini yaptı geçen seneki gibi sürmeye kalktı yarışı tamamlayamadı.

  5. ric geçildikten sonra yarış dışı kalsaydın işte bu çilek olurdu

  6. Nolmuş nolmuş?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir