Schumacher ile Massa'nın Arası Bozuldu mu?

yazar:

kategori:

Brezilya ve Almanya’da, Michael Schumacher ile Felipe Massa arasındaki ilişkinin darbe aldığına dair haberler patlak verdi.

Brezilya gazetesi Lance’ye göre Schumacher’in Ferrari’deki eski takım arkadaşı Rubens Barrichello, Pazar günü aldığı aşırı alkolün ardından Sao Paulo’daki gece kulübü ‘Disco’da sahneye çıkmış ve şarkı söylemeye başlamış.

Habere göre şarkı, Schumacher’in bir ‘viado’ – Brezilya Potekizcesi’nde eşcinsel anlamına geliyor – olduğuna dair sözler içeriyordu.

Lance’nin haberine göre Schumacher’e hayran olan ve onun önerilerinden faydalanan Massa, başlangıçta bunu onaylamadı ama sonrasında koroya katılarak Barrichello ile şarkıya katıldı.

Bild’e konuşan Schumacher’in uzun süreli menajeri Willi Weber: " Bu Rubens buna benzer şeyleri yapar. Bu durum beni şaşırtmadı."

" Ama Felipe beni şaşırttı. Çünkü (Schumacher ve Massa) gerçekten birbirlerini iyi bir şekilde anlıyor ve yakın arkadaşlar."

Bir Ferrari sözcüsü, Schumacher’in sözcüsü Sabine Kehm ve bizzat Schumacher’in kendisi, bu konuda yorum yapmaktan kaçındı.

39 yaşındaki Schumacher, 1995 yılında eşi Corinna ile evlenmişti ve şu anda iki çocukları var.


Yorumlar

  1. forzaferrari avatarı

    2005 indianada zaten sadece 3 takım çıkmıştı ordada rubens fln yol vermemiştiki, schumi zaten hep öndeydi o yarışta diye hatırlıyorum…

  2. eee orda yol verme mi vardı?

  3. onur aybars avatarı

    2005 ABD'yi unutmamak gerekiyor diye düşünüyorum…

  4. galibiyet açısından rubens bir kez yol verdi 2002 a1ring, ve onu da geri aldı 2002 indianapolis. ayrıca 2'sinde de kürsüye barrichello çıktı :)) daha ne olsun

  5. Yannız haberin son cümlesi de ayrı bir süpermiş :)))

    Rubens 6 yıl yarıştı Ferrari'de kaç kere yol verdi Schumi'ye??? 2 mi? 3 mü? Ha vermese ne değişirdi? 1 fazla kazanırdı. Bunu isteyen zaten Montezemolo idi takım patronu Schumi değil ki, altında Ferrari var adamın 2 puana ihtiyacı mı vardı zaten podyumda 1.liği ceza pahasına Rubens'e bırakan da oydu. Bu muhabbet açılınca nedense sanki Rubens'i bi zincire vurup kırbaçlamadıkları kalmış gibi bi hava oluşuyo, yok kardeşim adam senelerce Ferrari'de kırmızıyı kullanmış ama işte insanoğlu böyle, Rubens aslında Schumi'ye kızmıyor, kendine kızıyor neden ben o kadar hızlı değildim diye , gerçek bu sen onun kadar hızlı olmadığın için böyle oldu :))

  6. Massa bunu yaptıysa öncelikle f1 kariyerinin en büyük hatasını yapmıstır bence. Bu haber pek doğrulanacak bir haber değil ancak ilerde schumacherle massayı küs görürsek bu haberleri de doğrulayacağı için masssanın fan sayısı dünya genelinde yarıya düşer diye tahmin ediyorum. Alkol etkisiyle bile yapmış olsa ayıp. schumacherin massa için yaptığını babası bile yapmamıştır massaya

  7. Şakadır şaka.. Alkol yaptırmıştır bişeyler, hatta haber bulamamışlar böyle bir şey atmışlardır ortaya yolsuz kalan ajanslar, yoksa Rubens ve Massa çok sempatik adamlar.

  8. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ''kasap et derdinde koyun can derdinde diye bir sözümüz aklıma geldi'' aşağıdaki yorumları okuyunca..
    yahu bari şu başlıktan kimi'ye bir şeyler yontmayın,komikliği de aşıyor artık bu durum..
    habere gelirsek;eğer böyle birşey varsa gercekten de ayıp olmus,hadi rubensi anlarım da,massa yı anlayamam ben de herkes gibi..
    şu haberin faili yanlışlıkla lewis filan olsaydı 500 mesaj yazılırdı heralde:DD
    haberi kim yapmış,gerçek mi uydurma mı,uydurmaysa niye uydurma gibi bir sürü sorunun cevabını bulamayacagımız ve yine havanda su dövmeye değer bir medya olayı işte..

  9. levent karadol avatarı
    levent karadol

    arkadaşlar rubins aldığı alkolün etkisiyle bastırdığı tüm duygularını dışa vurmuş ola bilir ama bilmeliki schumi hakinen gibi plotların yanına geliyosanız onların yanında olmanın kıymetini bilip yardım etmek zorundasınız belki onlardan bişeyler öğrenip busayede ilerde siz en iyisi ola bilirsiniz rubins bunun kıymetini bilmedi bakkalım massa neler yapacak ayrıca aracı geliştiren mühendisleri doğru yönde çalıştıran pilotun ta kendisi olmalıdır bence rubins bar hondadaki başarısızlığını başkalarına yüklemeye çalışıyor ama massada o günkü yarıştan sonra yaşadığı şokla birazcık alkolde alıp ve böyle bişey yaptıysa da schumiden tüm dünyanın önündeözür dilemesi gerekir ama nesrin aydınında dediği gibi o gece kulübüne gidiporadan pazartesi sabahı maranelloyanasıl ulaştı onu bilmek gerekir bence bu haberi yapan yayın organı ıspatıyla mükelleftir

  10. Schuamer de Ben takımdan gitmeseydim Massa işsiz kalırdı demişti?.. Aralarında bir soğukluş oluşmuş demekki. Bu arada irvine, rubens, massa üçlüsünden en şanslısı Massa, Schumi emekli oldu çünkü. Ama bu üçlüden en iyi performansı gösterende massa oldu :D.. Schuminin önünde kaç yarış bitirdi. Aaa bi saniye bi saniye.. Takım emirleri yasaktı 😀 Yoksa ilk yarışta Rubens gibi yol verirdi.

  11. Sinan Şahin avatarı

    takımın üst yönetimi kadar takım çalışanları da önemlidir. schumi nedeniyle massa'yı destekleyen çok kişi var takımda. umarım bundan sonra artık kimi'yi birinci plana alırlar.

  12. gurcan hezer avatarı

    rubens senelerdir ferraride ikinci pilot olarak kendisine yapılanlardan(sadece farraride olur böyle numerolar!!!) ötürü böyle bi gönderme yapmış olması doğal karşılanabilir ama MASSANIN BU DURUMA EŞLİK ETMESİ MANİDAR!!!
    MCLARENDE ki yönetim tarzı ve pilotların birbieleriyle ilişkisi sorgulanırken ,ferraride de durumun pek parlak değil….

  13. Forever Kimster avatarı
    Forever Kimster

    yok artık daha neler

  14. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    nesrin doğru söylüyor. adam o büyük facianın ardından parti mi düşünüyor. zaten pazartesi günü maronella'da yıl sonu veda partisi varmış. adam hangi ara brezilya da partiye gidip de sabaha kadar dağıtacak. bu haber külliyen yalan arkadaşlar inanmayın. massa'yı hiç mi tanımıyorsunuz? bu karakterde bir insan mı o? inanmayın böyle şeylere… barrichello için de şunları demek istiyorum. gridin en dengesiz karakterlerinden biri… yaptıysa hiç şaşırmam yani.

  15. haberde pazargünü diyo Massa nın pazar günü şarkı türkü söyleyece halimi vardı ben bu haberin doğru olduğuna inanmıyorum Massa Schumacher'dan öğrendi ne biliyosa onu bir abi olarak görüyo böyle bişey yapmış olamaz

  16. Ertan Akkaş avatarı

    Ben Massa'nın böyle birşey yapacağına kesinlikle inanmıyorum.

  17. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Barrichellonun bu sene F1 de kalmasını isteyenlerin başında ben vardım; ancak barrichello, Schumi hakkında böyle konuşmuşsa çok ayıp etmiş ve gözümdeki değerini sıfıra inmiştir.İnsanların böyle davranışlarına bakarak kişilikleri tanıyabiliyorsunuz.Eğer barrichello bunu şöylemişse kişiliksiz olduğunu belli etmiştir.Eğer Schumi ile bir problemin varsa olmuşsa, o zaman onu dile getirecektin.Sonradan birinin arkasında kötü konuşamazsın.Bak Alonsoya da biraz örnek al.Adamın kiminle problemi varsa korkusuzca bunu dile getirebiliyor zamanında. Eğer Massa da söylemişse utanması gerekir,çünkü onu Schumi sayesinde sevdik ve destekledik.

  18. burak bocek avatarı

    Bencede büyük kayıp:)

  19. Burak nasıl göremezsin rubensin gösterdiği muhteşem performansı. Son iki yılda aldığı puan ferraride 1 yarışta aldığı puandan çok daha fazla. Adam daha ne yapsın. Belli ki ferrari harcamış rubensi. Büyük kayıp ferrari için.

  20. burak bocek avatarı

    aynen sana katılıyorum F-1 yanlız burda ferrari ne yaparsa yapsın unutulmaz her fırsatta hatırlatılır.aynı dediğin gibi birazda bunu perfonmans belirliyor massa geçen yıl yardımcıydı şimdi kimi son yarıslarda iddaası bitince yardımcı oldu bunda ne var?schumide 99yılında irvine için bu rolü üstlenmedi mi?acaba bar honda da ne yapıyor rubens kendısı orda 2 yıl yarısarak ferraridekindne daha iyi bir donem mı geçirdi?

  21. burak bocek avatarı

    he yani takım emirleri doğrultusunda 1numaralı ve şampiyonlugun en buyuk adayı pilota yol ver denıyor 1-2 yarıs belki 3yarıs bunu gordunuz hemen harcadı oluytor.evvela habere yorum yapın eskı defterleır acıcak olursak sımdı burası cok karısır arkadaşlar.bu adam ferrari'de kaç sene geçirdi 5sene 5senede kabaca 90yarısa cıktı hepsınde perfonmans dusurdu değil mi

  22. onur aybars avatarı

    Rubens ve Massa kişilik olarak gridde en çok sempati beslediğim pilotların başında geliyor. Ama haberin gerçeklik payı varsa ayıp etmişler hem de çok büyük bir ayıp!

  23. Rubens bence ferrariye gelerek (2.pilot) hayatının fırsatını yakaladı. Bunu da değerlendirdi. Kariyerinin en iyi dönemlerini ferraride yaşadı. Bence bu ona bir lütuftu ferrari de yarışmak. Ama gidince hemen ferrarinin arkasından atıp tuttu. Bazı arkadaşlar schuminin ve takımın rubensi ezdiğini söylüyor. Ezilmesin kardeşim. Tabi ki sen bu takıma 2.pilot olarak geldiysen ve yanında schumi gibi bir efsane varsa senin görevin ona yardım etmek. O da görevini yaptı.

    Madem o kadar yetenekli bir pilottun ve schuminin altında eziliyordun peki şimdi neden ortalıkta yoksun. Aracın kötü olabilir ama onu geliştirmek ilk olarak pilotun elinde. (ferrari-schumi) gibi.

    Ayrıca massa da kiminin altında eziliyordu geçen yıl. Kimi gelirken 1.pilot olarak geldi. Her ne kadar bu gizlense ve iki pilotumuz eşit dense de. Yeri geldiğinde massa yolda verdi kimi ye. Şimdi duruma bakın. Massa 1.pilot kimi ona yol veren 2.pilot konumunda. Demek ki herşey pilotun elindeymiş. Senin performansın schumiden iyi olsaydı, takım sana onu geçme mi diyecekti?

    Kısacası rubensin yaptıkları, kendi hatalarını başkalarına etmak ve kin kusmak. Ama massa nın (eğer haber doğruysa) yaptıkları tam bir nankörlük. Schuminin ona ne kadar destek olduğunu biliyoruz. Gerçeklik payı varsa benim gözümde massanın olayı bitmiştir.

  24. rubens performansını düşür miclhele yol ver diyen ben değildim saygılarımla

  25. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    bu ne len böyle…….?????

  26. burak bocek avatarı

    ferrariye taş atan yorumlarınıda okuyordum derken rubens'in yorumlarını kast ediyorum

  27. burak bocek avatarı

    Rubens Barrichello eğer bunu yaptıysa hiç yakışmamış.Sonuçta Ferrari ile olan probleminin intikamını ondan alması doğru değil.ayrıca ferrari onu harcamamıstır.takıma 2.pilot olarak alındı görevini biliyordu kariyerinin fırsatını pole ve galibiyetlerini aldı dünya 2.si bile oldu.herkes onu harcadı diyor sanki rubens şampiyonluk için geldi ferrari schumiyi seçti gibi bir ortam yaratılıyor.bu alonso lewis olayı değil.bazen ferrariye taş atan yorumlarınıda okuyordum ama bu kadar kin çok.bence o yarışacak takım aramalı başkasıyla uğraşana kadar

  28. Rubens Barrichello yu o şekilde gormek istiyorum :)))))))))))))

  29. MagicAlonso avatarı

    barichello da az piskopat değilmiş.şarkıya bak.. gerçi ferrari zamnında onu çok harcadı schumacher için fazlasıyla nefret etmiş gibi görünüyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir