Mattiacci: Raikkonen ile Bir Sorunum Yok

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Marco Mattiacci, takımın Fin pilotu Raikkonen ile herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getirdi.

2007 yılında Ferrari’ye son dünya şampiyonluğunu kazandıran Kimi Raikkonen, bu yılın başında İtalyan takıma geri dönmüştü.

Ferrari’nin yeni takım patronu Marco Mattiacci, Fin pilot ile iyi anlaştıklarını söyledi.

“Daha önce birkaç ay Finlandiya’da çalıştım ve Fin halkını oldukça iyi tanıyorum”

“Kimi ise Finlandiyalı olmasına rağmen, Formula 1 ile birlikte farklı ülkelere giderek farklı kültürlerde yetişti. O süper rahat bir adam, onu gerçekten seviyorum”

“O her zaman açık sözlüdür ve oldukça samimi sohbetler etmeyi sever. O büyük bir profesyonel, aynı zamanda çalışmak için büyük bir insan”

“Bazen insanlar ile konuşmak için farklı yollar denemeniz gerekir. Fakat Kimi ile herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Hatta hiç sorun yaşamıyoruz”


Yorumlar

“Mattiacci: Raikkonen ile Bir Sorunum Yok” için 12 yanıt

  1. ferrarinin f1 takımının başına neden işletme eğitimi almış bir ceoyu getidiğinin çok güzel özeti. Matiacci kendisine göndermeler yapan alonsoyu muhatab bile almadan çok sağlam cevap veriyor. Matiaccinin kimi ile hiç bir sorunum yok çok iyi anlaşıyoruz şeklinde özellikle vurgulma yapması alonsoya sen istediğin kadar konuş ben seni muhatab bile almadığımı seni muhatab almayarak kimi üzerinden ifade ediyorum. Kimi son yarışta buz gibi podyumu kaçırdı chilton yüzünden. Matiacci yavaş yavaş takımı kimi etrafında toplayacak

  2. ferrari aklını başınıza alın ispanya gp gibi kimi nin alonsonun stratejisinden haberi olmadığı alonsonun ise kimi ninkinden haberi olduğu strateji yapmasın bide uydu takımı marussia nın kulağını çekisn gelipde kimi yi bulmasınlar.yeter artık 1 değil 2 değil.son olarak mercedes nerde ferrari nerde hala mattiachji efendi yönetimde yapılanma yapacam diyor öncelikle teknik kadroda yapılanma daha akıllıca olmazmı.bu italyanlar tönetime ne kadarda meraklıymış

  3. sorunu yoktur

    çünkü kiminin kendisi asıl sorun her yarışın sonunda bir bahanesi mutlaka vardır

    bakınız geçen yarışlara yağmur vardı şu bana çarptı rahat değildim şöyle oldu böyle gitti..

    liste uzun yani..

    1. sen kiminin demeclerini okuyormusun yaris sonlarinda ???la adam yedigi turu alirken gelip nasil carptiysa artik hiç bir baski altinda olmadan sen gelip te buna bahane mi diyrsun hastamisiniz nesiniz arkadas siz ya.senin alonso gibi 5.lig razi olup surmeli arci degil mi ?bitmediniz gitti

      1. mercedes aldi basini uctu gitti senin ki hala vetteli gecme derdinde artik nasil icine oturmussa 4 yildir.

  4. Daha adamla tanışmadı ki sorunu olsun.

  5. Muammer UYAR avatarı

    Alonso ile Mattiaci arasında şuan bir Game of Thrones hadisesi var. diğer yandan Alonso ya eşşek gibi de muhtaçlar.

  6. Alonso gelecek yıl McLaren’demi olur Mercedes’ te mi bilemem ama nerede olmayacağını biliyorum.

    1. mclaren ciddi anlamda alonso ve grosjean la görüşüyormuş

      1. OtonomAktor avatarı

        Alo gider, seneye ferrari sampiyon olur.

  7. Ağlamadığı için sorun yaşamazsın tabii

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir