Alonso: Bianchi Büyük Bir İş Yaptı

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Marussia’ya ilk puanlarını kazandıran Jules Bianchi’den övgüyle bahsetti.

Fransız pilot Monaco GP’sinde son sıradan başladığı yarışı dokuzuncu sırada tamamlayarak Marussia’nın ve kendisinin F1 tarihindeki ilk puanlarını almayı başarmıştı.

Bianchi ile yakınlığı ile bilinen Alonso, Fransız pilotun büyük bir iş başardığını söyledi.

“Bazı pistlere giderken uçakta beraber seyahat ederiz. Birlikte bazen bisiklet sürer bazen futbol oynarız. Maranello’da beraber çok fazla zaman geçiriyoruz”

“O benim iyi bir arkadaşım ve onun için son derece mutluyum. Tabi ki kendisiyle gurur duyuyorum. Büyük bir kariyere sahip olacağından hiç şüphem yok”

“Umarım bu sonuç ile birlikte gelecek yıl daha rekabetçi bir araca sahip olur ve yeteneklerini çok daha net gösterir”


Yorumlar

“Alonso: Bianchi Büyük Bir İş Yaptı” için 4 yanıt

  1. Bu demecinde aklinca raiye tas atiyor patron alonso. Umarim o tas bas yarmaz..

  2. Ben demiştim 2 sene önce Biacnhi geleceğin yıldızı diye Ferrari iyi bir araç yapıp bunu alırsa Alonso da kazanan bir takıma Mclarene giderse Ferrarinin yeni çaylak pilotu olabilir.

  3. bravo jul a pek sevmesemde iyi sonuçtu.bu sonuç caterhamında sonu oldu.zaten satılığa çıkmıştı.keşke onlar9.cu marussia 10.cu olsaydı.

  4. Onur Gentas avatarı

    Formula 1 izleyicileri içinde gerçekten çok önemli bir olay bu. Marussia takımını ve Bianchiyi yürekten tebrik ediyorum. Sadece ön taraftaki takımlara odaklanmışken arka tarafta da olumlu gelişmeler olduğunu gösterdiler bize.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir