Boullier Magnussen’in Monaco’daki Yaklaşımını Övdü

yazar:

kategori:

Eric Boullier, Kevin Magnussen’in Monaco GP’sinde gösterdiği performanstan etkilendiğinis söyledi.

“Hem Jenson hem de Magnussen iyi bir yarış çıkarttı. Ama özellikle çaylak Kevin çok iyi sürdü. Hafta sonu boyunca olduğu gibi yarışta da hızlıydı. Performansından etkilendim”

“Burası özel bir pist ve Kanada da öyle. Her iki yarışa da özel bir downforce paketiyle gidiyoruz. Tabi ki Avusturya GP’sinde çok yakında. Yani aracı gelişim yarışında tutmak zorundayız. Elimizden geldiğince çalışarak daha fazla gelişim kaydetmeliyiz”

Boullier, Magnussen’in yarış içerisinde ERC ünitesini kaybettiğini söyledi.

“Açıkçası Monaco’da altıncılık ve yedincilik iyi bir sonuç olabilirdi. Ama damalı bayrağı geçmeden hiçbirşey belli olmuyor. Kevin’in aracında ERC ünitesini kaybettik bu yüzden rakipleri onu geçmeye başladı. Kimi’nin hamlesiyle birlikte işler daha kötüye gitti”

“Her neyse, bazı iyi puanlarımız var. En azından takımın morali ve motivasyonu yükseldi. Bundan sonra gelecek yarışlar için çalışmak zorundayız”

 


Yorumlar

“Boullier Magnussen’in Monaco’daki Yaklaşımını Övdü” için 2 yanıt

  1. Kevin hakkında söylenenler üst düzey açıklamalarla da desteklenince McLaren koltuğunda uzun yıllar göreceğimiz bir sürücümüz var gibi görünüyor. Kevin benim uzun yıllar takımımızda görmek istediğim biri, umarım bir değişikliğe gidilmez. Performansı tatmin edici bir çaylak, kim ne derse desin.

  2. Lewis Hamilton - McLaren (TEE) avatarı
    Lewis Hamilton – McLaren (TEE)

    Son turlarda bir güç sorunu yaşamış Kevin. Jenson’a onun için geçilmiş. Açıkçası bana göre hafta boyunca çok iyiydi. Umut vadediyor Kevin önümüzdeki yıllar için. Kanada’da da iyi iş çıkartacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir