Button "Kötü Araç İle Hamilton'dan İyiyim"

yazar:

kategori:

Jenson Button, kötü araç ile yarışırken vatandaşı Lewis Hamilton’dan iyi olduğu konusunda ısrarcı.

Hamilton geçen hafta bu saatlerde şampiyonluğunu ilan ederken Jenson Button sezonu 18. sırada, yani Force India ve Super Aguri pilotları dışında sonucunda olarak kapattı.

The People’a konuşan Button "Eğer Lewis’in aracına sahip olsaydım ben de şampiyon olurdum."

"Bu kişinin hiç kötü araç ile yarışmadığını belirtmek istiyorum. Bundan iyi şeyler öğreniyorsunuz ve kötü araç ile uğraşırken daha iyi pilot oluyorsunuz."

"Lewis şampiyonluğu hak etti ancak benim Honda’mda olsaydı benim gibi başaramazdı." dedi.


Yorumlar

  1. Kötü araç değil de kötü yol-hava şartları demiş olsaydı belki. Çünkü şanslar neredeyde eşitleniyor.. Button kötü pilot değil, ama o kadar.

  2. mclaren_didem07 sana katılıyorum..

  3. tolga soydan avatarı

    button neler yaptığını neler yapamadığını bilmeyen insanlar yorum yapmayın burda.

  4. kendi başarısızlıgını hamiltonla kıyaslayan bir pilota nedenirki…

  5. Hamza Fayiz avatarı

    button doğru söylemiş……

  6. Sayın Era Oz; ßen sezon başında Kimi önde diye hatırlıyordum ama yanlışım varsa düzeltin lütfen.

  7. Bülent ŞAHİN hatırlatmak isterim ki Fomula 1 de iyi olan pilota iyi strateji sağlanır…Feraride bu sene Massa daha iyiydi ve iyi strateji onundu.Mclaren de ise hatta Formula 1'de şu an yeteneği konuşulan pilot Hamilton.Bu da en iyi strateji onun için çalışacak demektir.

  8. Birin bu adama başarısızlığın bir kıyas olamayacağını öğretmesi gerekir bence…

  9. Button'a aynen katılıyorum.

  10. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    çok haklısın button'ım

  11. ferrari_kimi bir noktayı atlama ama. En iyi strateji her zaman Hamilton için düşünüldü. Aynı araç ama farklı stratejiler. Geçen sene tur başına özellikle bazı pistlerde Massa'dan 0,2 – 0,3 saniye hızlı olan bir Kimi bu sene sence neden özellikle son yarışlarda geri kaldı ?

  12. gurcan hezer avatarı

    fotoğraf her şeyi anlatıyor..;)

  13. ferrari kimi avatarı

    Ben Button a katilmiyorum… Mesela KOVA nin altinda da ayni arac var ama sonuc ortada…

  14. battın sonuna kadar haklı hamiltondaki araç 2008 yılının en iyi aracı beyler unutmayın bunu hamiltonun yerinde o araca sahip başka biri olsaydı inanın oda şampiyon olurdu bu bakımdan tamam pilotluguda yani iyi ama genede en önemli şey araçtır motor sporlarında .ç.

  15. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    button warmı berbat bir araçla şampiyonluk kazanan f1 tarihinde ? heralde iyi bi araç olucak ki şampiyonluk gelsin.button watandaşını açıkça gözüküyor ki baya kıskanmış…ayrıca herşey araç demek de değil pilotun tüm bir sezon boyunca istikrarlı oluşuda önemli bi özelliktir.kendileri rubensi geçemiyo daha…

  16. buttona katılıyorum

  17. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    gereksiz bir açıklama…neden lewis ten daha iyi olduğunu vurgulama amacı gdüyorsun ki. lewis ten hızlı isen hızlısındır. bunu button un söylemesine gerek yok.

  18. burak bocek avatarı

    size denilmesini istemediğiniz kelimeleri başka pilotlar içinde kullanmayın lütfen.ben burada kesinlikle bir kıskançlık yada çirkeflik göremiyorum.sadece aklından geçenleri söylemiş.gerçekten yetenekli bir pilot çok geç olmadan onun için iyi bir araç yapılmalı ve artık şampiyonluk için yarışmalı.honda da 2yıl bitti seneye neler olur bilinmez ama button bana göre yarış kazanabilir

  19. elif çivici avatarı

    baslıgı okudugum an bir kıskanclık sezdim.sonucta aynı ülke watandasları ve ona daha çok ilgi var haklı kendine göre ama sonucta vatandaslar destek vermesi gerekirken çirkefleşmek kötü

  20. eşit şartlarda da ben button dan iimdir 😀 en azından carting yapabiliorum o bunu bile beceriyor mu emin bile değilim heuhuehee

  21. button cok iyi pilottur ama honda onu köreltti zamannda renaulttan ayrlmakla yaptı o en buyuk hatasını grıdın en ıyı lerınden ama hıc ıyı bır aracı olmadı

  22. senna guven avatarı

    her sene iki araç yarışıyor..2 sene geçti.hamilton geldiğinden beri toplam üç pilot mclaren de yarıştı sadece hamilton şampiyon oldu..diğerleri kötü pilotmu? hadi button hadi..daha iyi araba da yarışmanı ben de isterdim ama demekki o kadar da iyi değilsin..

  23. neyi başarmışki?. Mclarene bir aralar ancak bir köpek kadar hızlı dediğini hatırlıyorum.. NE oldu şimdi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir