Boullier: “Mercedes’in Pilotlarını Kontrol Etmesi İmkansız”

yazar:

kategori:

Eric Boullier’e göre Mercedes Formula 1 takımı, sürücüleri Lewis Hamilton ve Nico Rosberg’i kontrol altında tutmakta oldukça zorlanacak.

Şampiyonluğun en büyük favorileri olan Mercedes pilotları Hamilton ve Rosberg’in arası oldukça gerilmişti.

Boullier “Sezonun bu kadar erken dönemindeyken kontrol etmek imkansız olur, bu yüzden onlara bol şanslar.”

“Sezonun daha başındayız bu yüzden neler yapıyorlar bilmiyorum. Ancak sezonun geride kalan bölümünün onlar için zor geçeceği açık.” dedi.

2007’de Hamilton’la benzer bir dönem geçiren Fernando Alonso “Tüm sporlarda, özellikle de Formula 1’de böyle şeyler olması normaldir.”

“Medya ilgisi ve çok fazla baskı oluyor. Saygı duyulması için takım arkadaşınızı yenmeniz gerekir. Ve takım içerisinde şampiyonluk mücadelesi varsa daha sert olur ve ortaya çıkar. Bazen ayrılık dahi olur.”

“Sene içerisinde başka zor zamanlarının olacağından eminim ve her şey ayrılacak ancak umarım temiz savaşırlar ve iyi bir şampiyonluk mücadelesi olur.”

“Kim kazanırsa kazansın, ikisi içerisinde en iyisi ve daha çok hak edecek olacak.” dedi.


Yorumlar

“Boullier: “Mercedes’in Pilotlarını Kontrol Etmesi İmkansız”” için 3 yanıt

  1. …Medya ilgisi ve çok fazla baskı oluyor. Saygı duyulması için takım arkadaşınızı yenmeniz gerekir. Ve takım içerisinde şampiyonluk mücadelesi varsa daha sert olur ve ortaya çıkar. Bazen ayrılık dahi olur…

    “Tecrübe” konuşuyor.

  2. Lewis Hamilton - McLaren (TEE) avatarı
    Lewis Hamilton – McLaren (TEE)

    2007′de Hamilton’la benzer bir dönem geçiren Fernando Alonso “Tüm sporlarda, özellikle de Formula 1′de böyle şeyler olması normaldir.”

    Alonso durumu özetlemiş aslında.

    Tek bir ava koşan 2 tane avcıysanız diğer avcıyı da yoketmek zorundasınızdır.

    Mercedes’in tarafsız kalmaya devam edeceğini ve iki pilotun pist üzerinde kıran kırana yarışmasına izin vereceklerini düşünüyorum. Aradaki farkı kapatmak zaten imkansız. Monaco’da bile farkı takmışlardı 3. sıradakine.

  3. Lewis alır bu şampiyonluğu Rosberg Lewis kadar yetenekli değil bence ama arasındaki savaşın bahreyn gibi geçmesini neden istemeyimki yerimde duramadım Ferrari zaten sildim bu sene bari yarışları izlerken heyecanımızdan eksiklik yaşamayalım bu 2 pilot düşman mış gibi birbirlerii ölüme sürükleyecek kadar zor bir mücadele olsun istiyoruz tıpkı Sennanın san marino da ayağını gazdan çekmeyerek ölümle sonuclanan kazası gibi olsyb tabi kimse ölüm istemez mecazı anlamada söylemek istedim sıkı bir mücadele tampon tampona mücadele olmasını kim istemez ki tüm sene böyle geçsin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir