Massa, Ferrari’den Gönderildiği İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Williams takımına geçmesini sağladığı için 2013’te Ferrari’den gönderilmesi kararından mutlu olduğunu söyledi.

2006’dan beri Ferrari adına yarışan Massa, Ferrari’nin 2014 için Kimi Raikkonen’le anlaştığını duyurmasının ardından Williams ile anlaşmıştı.

Sport Bild’e konuşan Massa “Kesinlikle doğru hamle oldu. Şimdi geriye dönüp baktığımda Ferrari beni istemediği için mutlu olduğumu dahi söyleyebilirim çünkü o karar benim Williams’a geçmemin yolunu açtı.”

“Oldukça rahat ve motive olmuş hissediyorum. Takım bana saygı duyuyor. Bilirsiniz, bazen değişiklikler iyidir. Yaşlıyım ancak yine genç hissediyorum.”

“Savaşmaya ve sıkı çalışmaya hazırım. Hiç bir pişmanlığım yok.” dedi.

Massa ayrıca, çok fazla baskı getiren kırmızı tulumları giymeyi özlemediğini söyledi.

Massa “Kesinlikle hayır! Ferrari büyüktü. Kazanmıyorsanız üzerinizde büyük baskı vardır. Bunu pozitif enerji olarak kullanmaya çalışırsınız ancak sürekli olarak gergin olursunuz.”

“Williams’ta ise sadece yarışı düşünüyorsunuz. Bu daha iyi bir şey.” dedi.


Yorumlar

“Massa, Ferrari’den Gönderildiği İçin Mutlu” için 13 yanıt

  1. Züğürt tesellisi Massa’nınkisi…

  2. bende mutluyum… araç hızlı Alonso yavaş, Massa zaten bitik, Massa engelleniyor falan deniyordu… en azından şimdi sadece Raikkonen engelleniyor ile uğraşıyoruz hahaha

    1. Biraz haksızlık yapıyorsun. Kimi’nin Monaco GP’deki kazasının sabotaj olduğunu söyleyen 1-2 kendini bilmez dışında birçok Kimi sempatizanı gayet akla ve mantığa uygun yorumlar yapabiliyor. Kimi’nin sezon başından bu yana şanssız birçok anı olduğu da bir gerçek.

      1. Valla Monaco’dan sonra Ferrari uydu takımına bunu yaptırdı diyen bile okudum ben. Genel sezona bakarsak ise, malum bankanın isimleri falanda hep dönüyor… Yani haksızlık yapıyorum derken tam olarak kime nasıl bir haksızlık yapıyor oluyorum emin değilim, malum belirli kişi veya kişilerin isimlerini telaffuz etmediğimden dolayı… Kimi’nin şanssızlık yaşaması konusuna gelince, Monaco’da şanssızdı diyebiliriz, ama ben olayın videosunu veya fotoğrafını görmedim, Fia’da direk ağır bir ceza vermediğine göre Chilton’a, bu konuda yorum yapmam pek mümkün değil… Hoş o konuda bir yorumum vardı, eğer bu sorunu yaşamasaydı muhtemelen 3. bitirecek ve podyuma çıkacaktı diye… ama bu tarz şans-şanssızlık olaylarının benim yaptığım yorumla bir alakası yok… konu o olsa ona uygun bir yazı yazardım… Konu benim okuduğum ve sadece bu sitede değil, yerli yabancı çeşitli sitelerde ve sosyal medyada okuduğum fanboyların yorumlarıyla alakalıydı…

        bir yenisini de buraya ekleyeyim… araç 1. liğe oynamıyor oynasa aslında Kimi kendi gücünü gösterir, ama Kimi 3. lük 5. lik için kasacak adam değil…

        Ayrıca ekleyeyim, ben Kimi kötü pilot, Alonso’yu geçemez gibi bir şey ifade etmiyorum, burada ne pilotlara, ne pilotların pist üstü durumlarına, ne şans-şanssızlık olaylarına değiniyorum, eleştirdiğim şey bir kesim pilot taraftarlarıdır… Ayrıca bu eleştirdiğim topluluğun sadece 1-2 kendini bilmezden fazla olduğunu hepimiz biliyoruz, şimdi teker teker yoklama yapmaya gerek yok…

        1. Açık söyleyeyim, 2. paragrafta söylediğin şeyi bu site dışında hiçbir yerde görmedim. Buraya özel 🙂

  3. Mercedes motorlu araca transfer oldu. Mutlu olcak tabi ki.

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Benim anlamadığım Kimi Ferrari de şampiyon oldu sonra bu adam son saniyelerde şampiyonluğu kaçırdı ama gel gelelim ikisinide seven Ferrari taraftarı yok hangi takımda pilotlarını sevmeyen başarısını istemeyen bir grup var ? Bence Alonso ölene kadar Ferrari de kalmalı ne de olsa şampiyon yapamıyor o kadar el üstünde o kadar muhteşem o kadar süper ki bu iki beğenilmeyen pilot kadar başarıları yok Ferrari camiasında.

  5. Adam gayet haklı, kıçını başını oynatmadan ferrari’den gitmesinin daha doğru olduğunu söylemiş. Massa mutlu, Ferrari mutlu. Neyin tepkisi ki bu?

    Ayrıca bu adama çok haber girilmesi siteyle alakalı bir durum, pilotlar her gün onlarca demeç veriyor, ancak sadece massa’nınkiler haber oluyor.

    Ama massa görünce hemen atağa geçen fanboylar, pek tabii yine sessiz kalmayacaktır.

    1. biraz daha açık konuşur musunuz lütfen? başka pilotların demeçleri haber yapılmıyor da “sadece” massa demeçleri mi haber oluyor? ben mi yanlış anladım yoksa?

    2. Nebuchadnezzar avatarı
      Nebuchadnezzar

      Olay genellikle şu şekilde oluyor.Pilot bize göre gayet uzun sayılabilecek bir röportaj veriyor.( Senin dediğin gibi hergün onlarca demeç vermezler)Birçok soruya cevap verip birçok konuya değiniliyor.Yarış hakkında , araç hakkında , lastik hakkında , eski takım hakkında , diğer pilotlar hakkında vs.vs. birçok konuda sorulara cevap alınıyor..Bunlar hem yarış öncesindeki basın toplantısında hem de yarış sonrası röportajda konuşuluyor.Şimdi bunların hepsini bir başlık altında toplayamazsın.Konular sorular zaten farklı farklı.Hepsini bir sayfada toplamak mümkün değil.Hem çevirenler için hem okuyanlar için sıkıcı olabilir.En makulu konu konu ayırmaktır.Araç hakkındaki sözleri bir başlık altında toplanır.Rai hakkındaki sözleri başka bir başlıkta yayınlanır.Böylece bir röportajdan birden fazla konu çıkar.Eğer tüm konuşma bir celsede verilseydi bir daha ki yarışa kadar haber sıkıntısı olurdu.O zaman kuıllanıcılar haber azlığından şikayet ederdi.Bazen bir haberin yanlışlıkla mükerrer verildiği de olmuştur ama doğrusu şimdi olduğu gibi bölerek ayırarak konu konu tasnif ederek vermektir.

  6. Yine konuşmaya başladı bu arkadaş. Sus da işine bak.

  7. ForçaFelipeMassa avatarı
    ForçaFelipeMassa

    Eyvah eyvah, yandık şimdi, bak bak gelecek yorumlara bak şimdi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir