Hamilton: Kanada’ya Daha Kararlı ve Enerjik Gidiyorum

Mercedes’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton ikinci sırada tamamladığı Monaco GP’sinin ardından, Montreal’e daha kararlı ve enerjik gittiğini söyledi.

Hamilton bu yıl gerçekleştirilen altı yarışın dördünü kazandı ve beş kez podyuma çıktı.

Monaco GP’sinin ardından şampiyona liderliğini Rosberg’e kaptıran İngiliz pilot, Kanada GP’si hafta sonunda daha kararlı olacağını söylüyor.

“Monaco takım için büyük bir hafta sonu oldu. Çocukların yaptığı işten gurur duyuyorum. Tabi ki kişisel açından hedeflediğim sonuca ulaşamadım. Her zaman kazanmak için yarışırım ve ne yazık ki bunu hedefleyen tek kişi ben değildim”

“Hafta sonu boyunca tüm kalbimle sürdüm ve elimden geleni yaptım. Fakat Montreal’e daha kararlı ve enerjik gidiyorum”

2008’in dünya şampiyonu Hamilton, Montreal’in en sevdiği pistlerden birisi olduğunu söylüyor.

“Montreal en sevdiğim yarış hafta sonlarından birisidir. 2007 yılında kariyerimin ilk zaferini orada kazanmıştım. Daha sonra iki kez daha orada kazanmayı başarmıştım. Kısacası Montreal benim için özel bir yer”

“Kentin kendisi inanılmaz. Orada her zaman sevgiyle dolu büyük bir kalabalık var. Bu yüzden iyi bir havanın yardımıyla onlara büyük bir gösteri sunmayı umut ediyorum”


Yorumlar

“Hamilton: Kanada’ya Daha Kararlı ve Enerjik Gidiyorum” için 2 yanıt

  1. herkes bu espriye gülsün avatarı
    herkes bu espriye gülsün

    Ağlamazsa geçilmez gibime geliyor.

  2. Rosberg için bir fırsat, hamilton rosberg in iyi olduğu pistlerde öyle böyle kazandı (Monaco istisna onu dahil etmezsek) Kanada da kazanabilirse yarışarak bu hamilton u monaco nun ardından daha bir canını sıkar gibi geliyor. Normal şartlarda Canada Hamilton un hesabına direk yazılır zaten. Ben Hami nin alcağını düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir