Rosberg: "Williams'ta 1 Numara Benim"

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, Williams takımındaki "1 Numara"nın kendisi olduğunu söyledi. driver.

22 yaşındaki Alman pilot, geçen haftalarda Alonso’nun ayrılmasıyla McLaren’de oluşan boş koltuğun ciddi adaylarındandı. Ama Rosberg, Grove kökenli takımla anlaşmalı durumda.

Rosberg’in yeni takım arkadaşı, Japon çaylak pilot Kazuki Nakajima, yani 2006’da Mark Webber’in yanında sahneye çıkışının ardından birlikte yarıştığı 3. kişi."

Neue Rhein Zeitung’a konuşan Rosberg: "Bu kesinlikle takım için iyi bir şey değil."

"Ama bana güveniyorlar ve bana ihtiyaçları var. Takımı ileri götürecek kişi olmamı bekliyorlar. 22 yaşındaki biri için bu durumun iyi olduğunu, kötü bir iş olmadığını düşünüyorum" (gülümseyerek)

Genç pilot, Alonso’nun McLaren’den ayrılmasıyla Ron Dennis’in kendisini yerine düşünmesini de şüphesiz olumlu olarak görüyor.

Rosberg: "Herkes bunun gibi konuşulmak ister. Ama ben, Williams ile beraberim ve bundan da memnunum. Takımın 1 numarasıyım ve onları tarihteki gibi ait oldukları yere geri döndürmeye yardım edecek fırsata sahibim."

"Ne olursa olsun, güzel bir iş"

Gazete adına röportaj yapan kişinin, Alman pilotu umut vaad eden genç olarak görmesiyle bütün fırsatları elinde tutmak için erkenden anlaşma imzalayıp imzalamadığını sorması üzerine Rosberg cevap verdi.

Rosberg: "Tabii ki. Ama şunu da unutmamalısınız; Williams, Formula 1’e giriş için bana şans verdi. Bu yüzden, eğer bütün seçeneklere ve özgürlüğe sahiplerse sorun değil."

"Sadece 22 yaşındayım. Hâlâ zaman var."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir