Toto Wolff, Rosberg’in Gücünden Etkilenmiş

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, Alman sürücüleri Nico Rosberg’in Monaco yarışında gösterdiği zihinsel güçten etkilendiğini söyledi.

Hamilton’un art arda 4. yarış kazanmasının ardından Rosberg’in zihinsel olarak çöküşte olabileceği düşünülüyordu. Ancak Monaco’da sıralamalarda yaşananlara rağmen Rosberg polü kazandı ve ardından yarışta damalı bayrağı ilk sırada görerek bu sene 2. kez kazandı ve şampiyonada tekrar liderliğe yükseldi.

Wolff “İki hafta önce insanları onu göz ardı ettiler ve Hamilton’un galibiyetlerinin onu dağıtacağını söylediler. İki hafa sonra tekrar şampiyonada lider. Bu yüzden kimseyi göz ardı etmemelisiniz.”

“Bu kişiler gerçekten rekabetçiler. Geçmişte karting ve düşük serilerde bir çok kez benzer durumda oldular ve sorun yok.” dedi.


Yorumlar

“Toto Wolff, Rosberg’in Gücünden Etkilenmiş” için 7 yanıt

  1. Çok Doğru.
    Hilmi bunu sevdi.

  2. Geçen yil Redbullda Horner,bu yil Wolff samimiyetsiz ciddiyetten uzak,demeçler vermeye bayiliyorlar…

  3. Neyin gücünden etkilenmiş adam sıralamalarda yapacağını yaptı zaten yarışta yapması gereken bir şey kalmadı….Yarışda da lastik değişimini güvenlik aracı sayesinde sorunsuz halletti..Her şey Rosberg için gereksiz bir pist olan Monoca’da bitmişti…

    1. herkes bu espriye gülsün avatarı
      herkes bu espriye gülsün

      Sen Monaco’ya gereksiz diyorsan. Gerçek bir F1 gurusu olmalısın.

      1. herkes bu espriye gülsün avatarı
        herkes bu espriye gülsün

        Monaco’ya gereksiz pist diyen birisiyle F1 konusunda tartışmamı beklemiyorsun sanırım? haha

        1. Kimsenin kimseyi hizli olsa bile gecemedigi her pist gereksizdir arkadasim.F1den anlamayan biri bile yarisin ne oldugunu bilir.bu pist zenginlere sokakta balkondan yariz izlettirmek icin uydurulmus bir uydurma pist vs.ne dersen de.yatlara bayiliyorsun belli biraz da yarisin ne oldugunu ogrenip insanlari itham etsen iyi olur.

      2. F1’i tren katarı olarak izlemeyi seviyorsan sen F1 gurusu olabilirsin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir