Mallya: Hızımızı Kanıtladık

yazar:

kategori:

Force India takım patronu Vijay Mallya, takımın her yarıştan puan almayı başararak hızını kanıtladığını söyledi.

“Monaco’da aracımız rekabetçiydi. Sıralama turlarını istediğimiz yerde bitirememiştik. Fakat yarışta Nico’nun harika sürüşüyle birlikte beşinci olmayı başardık. Nico Süper yumuşak lastikler ile birlikte toplam 50 tur attı ve bu inanılmazdı. Sergio’nun yarışı kısa sürdü. Onun neler yapabileceğini görmek isterdik”

“Sezon ilerledikçe dördüncülük mücadelesi kızışacak. Fakat şuanda 15 puan fark ile dördüncüyüz ve yerimizi sağlama almış durumdayız”

“Sezon içerisinde pistler ne kadar değişirse değişsin aracımızın rekabetçi olduğunu kanıtladık. Açıkçası bütün yarışlardan puan ile ayrılmak tüm takım için büyük bir motivasyon kaynağı oldu”

“Arkamızda bazı güçlü takımlar var. Bu takımlar bizi geçebilmek için sert şekilde mücadele ediyorlar. Bu mücadeleden vazgeçmeyecekler. Bizimde vazgeçmeye niyetimiz yok”

“Montreal bizim için iyi bir yarış olmalı. Pistin yapısı Mercedes motorlu araçlara uygun olacaktır. Açıkçası hafta sonu için pek fazla tahminde bulunamıyorum. Çünkü yarışlarda artık pek çok bilinmeyen var. Örneğin, hava genellikle Montreal yarışlarında önemli bir rol oynar ve herşeyi sıfırlar”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir