Lauda: “Hamilton, Rosberg’in Monaco’da Kazandığını Kabullendi”

Niki Lauda, Lewis Hamilton’un artık Monaco’da takım arkadaşı Nico Rosberg’in kazanmasını kabullendiğini ve sıradaki yarış Kanada’dan itibaren onu yenmek için çok çalıştığını söyledi.

Monaco hafta sonunda yaşananlardan dolayı iki sürücünün arası iyice gerilmiş ve sürücüler podyum kutlamasında konuşmamıştı. Hamilton geçtiğimiz günlerde Rosberg ile aralarında sorun olmadığını söyledi.

Lauda “Lewis, Monaco’da Nico’nun kazandığını ve kendisinin ikinci olduğunu kabul etti.”

“Bu konuda utanılacak bir durum yok. Montreal’de tekrar birlikte olup her şeyi sakin bir şekilde konuşacağız. Ve ardından eşit araçlarla dünya şampiyonluğu mücadelesi devam edecek.”

“Aynı araçta iki güçlü sürücünün olması tabi ki sıkıntılı. Ancak en azından yarışlar takımın üstünlüğü ile birlikte ilginç oluyor.”

“Bu tip durumları Bay Prost sayesinde iyi biliyorum. Sürücülerimizin kısıtlama olmadan yarışmalarına müsade ediyoruz. Tansiyon normal olsa da bazen yükselebiliyor. O zaman danışman olarak devreye giriyorum.”

“Nico Monaco’da açık bir şekilde daha hızlıydı ancak şimdi Lewis tekrar mücadele etmek için her şeyi yapacak. Bu da bizim için tabi ki stresli olacak. Ancak spor ve taraftarlar için bundan daha iyisi olamaz.” dedi.


Yorumlar

“Lauda: “Hamilton, Rosberg’in Monaco’da Kazandığını Kabullendi”” için 7 yanıt

  1. sıralama ve yarışta rosbergin hamiltondan açık bir şekilde hızlı oldugunu bu adamdan baska gören var mı çok merak ediyorum….

  2. e = Mc² ........ (spa2000) avatarı
    e = Mc² …….. (spa2000)

    Lauda’nın dedikleri diğer kulağından çıkmasın diye parmağıyla kapatmış.
    Zekice.

  3. Prost mızmız , hileci, bencil, sansar gibi bir tipmiş. Sanırım burada yeri gelmişken ona bir göndermede bulunmuş. İyi de yapmış.

    1. Prost iki takımdan performans eleştirdiği için kovulmuş bir adam. Birisi Renault, sonra da Ferrari ile istikrar yakalamış. Şimdi ise ironik şekilde Renault’nun elçisi 🙂

  4. Lauda’nın son şampiyonluğunda takım arkadaşı Alain Prost’un yarım puan önünde şampiyon oluyor O seneden bahsetmiş muhtemelen

  5. “Bu tip durumları Bay Prost sayesinde iyi biliyorum. ” derken ne demeye çalışmış?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir